Coldman pisze:Mam zamiar tam iść za tydzień, mam nadzieję, że szlak będzie już otwarty
Moim zdaniem, mało prawdopodobne.
Coldman pisze:Mam zamiar tam iść za tydzień, mam nadzieję, że szlak będzie już otwarty
Tępy dyszel pisze:Coldman pisze:Mam zamiar tam iść za tydzień, mam nadzieję, że szlak będzie już otwarty
Moim zdaniem, mało prawdopodobne.
1OO pisze:Powielasz dyrdymały niemieckich pismaków.
Niedźwiedzie nie atakują ludzi. Jak już bronią się przed co głupszymi przedstawicielami.
Dla przykładu kiedyś coś mi zaczęło śmierdzieć, przez co obudziłem się na nocce w lesie. Na zegarze jeszcze chciałem pospać 1,5h ale rozglądam się co tak podejrzanie cuchnie i obok siedział sobie niedźwiadek. Zorientował się ze się obudziłem i w zwierzęcym języku postawił klocka, dając mi do zrozumienia że to jego teren. Wtedy dopiero zaczęło walić. Dogadaliśmy się bez słów. Obok znaczy dobre kilka metrów, w swej "prywatnej przestrzeni". Z której szybko mogą doskoczyć do np. robiących im zdjęcia lub konfrontujących w inny sposób.
Innym razem przyleciał sprawdzić zwęszony prowiant. Zobaczył że w śpiworze kręci się właściciel, chwilę posiedział i odszedł szukać szczęścia gdzie indziej.
Piotrek pisze:Niedźwiedzie powinno się wybić a w miejsca ich siedlisk postawić widokowe wieże. Albo mega ławki.
Turysta w terenie powinien się czuć bezpiecznie, móc kupić sobie bez problemu piwo i mieć odpowiednią ilość ekspozycji na selfi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości