_Sokrates_ pisze:Wprawdzie sam nie używałem ale po tym co ostatnio wypisujecie mogę Wam chyba z czystym sumieniem polecić:
Obrazek
Stosujesz ją regularnie ? I jak Ci się po niej siedzi ?
_Sokrates_ pisze:Wprawdzie sam nie używałem ale po tym co ostatnio wypisujecie mogę Wam chyba z czystym sumieniem polecić:
Obrazek
Pudelek pisze:ból dupy to będzie, gdy nowe ministerstwo moralności publicznej zacznie sprawdzać kto, z kim i w jaki sposób uprawiał ostatnio stosunki seksualne
_Sokrates_ pisze:Obiło mi się o uszy, że Biedroń ma w planach start na prezydenta ale nie sądziłem, że zaczął już prezentować swój program
Życie w małej, zasilanej energią słoneczną kapsule to już nie tylko pieśń przyszłości i marzenie projektantów. Taki dom stworzyli Słowacy. Autorom projektu udało się stworzyć samowystarczalny dom w kształcie jaja, który można zabrać w dowolne miejsce na świecie. Jego koszt ma nie przekraczać 10 tys. zł.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości