darkheush pisze:Będę się upierał przy swoim, z tym że to nie ja jestem tu GTW Ale idąc tym tokiem rozumowania, to do Beskidów należałoby włączyć również relacje z Beskidów ukraińskich, słowackich i czeskich.
No ja mam trochę inny tok rozumowania, bo tak jak napisałem wyżej, nie patrzę na to, że ktoś coś wyżej ustalił i jakoś te góry podzeilił, tylko przecież to od nas zależy, jak sobie co podzielimy, a dopasować relację do opisanego podziału, problemem żadnym nie jest. Upierał się też nie będę. Tylko jak napisałem wyżej i nie będę tego ukrywał, zależy mi też na tym, żeby jednak na to forum ludzi przyciągnąć, a na hasło Bieszczady to forum się praktycznie nie pozycjonuje w ogóle, a jest to dosyć popularna nazwa, co ciekawe, momentami mam wrażenie, że większy szał jest na Bieszczady niż na Tatry. No ale na siłę tu nic nie będę zmieniał.
Póki co można by jednak dodać te podsumowania. Chyba, żeby właśnie te podsumowania dodać, do "Pozostałych" ? bo i tak gówno tam jest. Zamiast tworzyć nowe podforum?
darkheush pisze: z tym że to nie ja jestem tu GTW
A od GTW, to się Pan odjebaj Póki co tylko dyskutujemy.