Sprawy techniczne itp.
bluejeans pisze:Mam nadzieję, że można to jakoś naprawić.
Sprawdziłem i pod tym względem wszystko działa jak należy i nic nie trzeba naprawiać, na całe szczęście. Chociaż występuje pewna ułomność w tej funkcji, że nie ma bezpośredniego linku do tej listy, więc jakby jakiś użytkownik chciał wycofać kogoś z tej listy, albo przez przypadek kogoś zignorował, to może mieć problem z uczynieniem tego, więc podaję link, w który trzeba kliknąć, żeby mieć kontrolę nad tym:
ignore.htm
Oczywiście należy dodać, że administracji i moderatorów nie da się zignorować i jest to chyba jak najbardziej zrozumiałe. Trochę dziwne by było, żeby osoby teoretycznie mogące tutaj wpływać na jakiś porządek, straciły możliwość komunikacji z pozostałymi użytkownikami. To tak jakby w jakiejś firmie móc zignorować dyrektora czy kierowników.
Vlado pisze:Mi błąd też się pojawiał, ale już jest w porządku;)
A to akurat nie jest jeszcze naprawione, bo teraz za to nie działa co innego. Jest jakiś problem z samym gmailem, który wysyłał użytkownikom powiadomienia na e-maila, właśnie o nadejściu PW, nieprzeczytanych postach, czy zapomnianych hasłach i problem w tym, że teraz nic takiego nie wysyła. No ale pokombinuję coś.
Ostatnio zmieniony 2016-04-02, 23:02 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
bluejeans pisze:Jakoś sobie z tym poradzę;)
To cieszy, w takim razie życzę miłego forumowania.
A co do sprawy PW, to teoretycznie jest to naprawione, bo w praktyce to nie wiadomo co z tego wyjdzie. Bo kiedyś był już ten problem, że do niektórych nie dochodziły powiadomienia na meila o nieprzeczytanych postach i wtedy zadziałało ustawienie gmaila, który te powiadomienia wysyłał. Musiałem zmienić tego meila na innego i póki co sprawdzałem na meilach z o2.pl, onet.pl, wp.pl i gmail.com i na te meile powiadomienia póki co dochodzą.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
Vlado pisze:Wchodząc na forum i tak przecież widać nowe pw;)
Owszem, ale to nie dotyczy tylko PW. Trochę osób tu śledzi dane tematy i w momencie kiedy napiszesz posta w temacie który te osoby "obserwują" czy mają go w "śledzonych tematach" to im przychodzi na meila powiadomienie, że napisałeś w takim temacie. I te osoby dopiero wtedy np. wchodzą na forum. I kiedyś właśnie cezaryol bodajże, miał z tym problem, bo mu to nie działało i nie przychodziły mu takie powiadomienia.
- Tępy dyszel