No... debiut lepszy ostatnio to zaliczył chyba tylko Seba. A w sumie to dawno temu było.
Myślę, że szybko złapiesz, jak wrzucać, jak pisać, najgorzej się przemóc i zacząć.
O wschodzie słońca
sokół pisze:No... debiut lepszy ostatnio to zaliczył chyba tylko Seba. A w sumie to dawno temu było.
Myślę, że szybko złapiesz, jak wrzucać, jak pisać, najgorzej się przemóc i zacząć.
😆😀 Ponoć ważne jak się kończy 😃
Ale tak na serio, mnie kręci bardziej fotografia, obrazem opowiadam co dla mnie ważne, ciekawe.
No debiucik fajny. Ale Zunia proszę Cię. Zaklinam na wszystkie świętości!!! Nie zaglądaj do tego wątku!!!
Witamy w Klubie!!!
Witamy w Klubie!!!
Ostatnio zmieniony 2018-11-19, 22:35 przez darkheush, łącznie zmieniany 2 razy.
Zunia pisze:.Majka pisze:Fotki robią wrażenie. Pięknie. I powitać nową forumowiczkę
O Kobitka ☺️ Miło mi koleżanko 🙂
Nie jest tak źle, choć rzeczywiście chłopy dominują na tym forum. Kilka dziewczyn tu jest.A chłopy jak to chłopy, czasem wybrzydzają, czasem się sprzeczają, czasem nie wiadomo, o co im chodzi, czasem i przekleństwo jakie rzucą, ale idzie się przyzwyczaić
"Wokół góry, góry i góry
I całe moje życie w górach..."
I całe moje życie w górach..."
piękne zdjęcia! Gratuluję i marzę, żeby takie wykonać. Trzeba mieć szczęście, żeby trafić takie warunki, mi ostatnio coś rzadko się zdarza Trzeba mieć również lustrzankę, ja jej jeszcze nie posiadam, ale już wkrótce..
MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/