Nie ważne gdzie... ważne z kim :)
- sprocket73
- Kontakt:
Bardzo chętnie, ale na razie wciąż nie odzyskałem głosu. Kiedy śpiewam wkładam w to całą moc, a mocy trochę mam...
Szybko uczę się nowych piosenek, potrafię nawet śpiewać utwory, których słów nie znam
Szybko uczę się nowych piosenek, potrafię nawet śpiewać utwory, których słów nie znam
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
- sprocket73
- Kontakt:
Nie narzucam się ze swoim talentemsokół pisze:nie kojarzę, żebyś śpiewał na jakimkolwiek zlocie
SPROCKET
- sprocket73
- Kontakt:
W niedzielę po integracji wróciłem do domu ok 14:00... tak wcześnie z gór nie wróciłem jeszcze nigdy. Coś mi nie pasowało, było tak pusto. Przedzwoniłem do Ukochanej, okazało się, że poszła sobie na Gródek, to postanowiłem też pójść, bo pogoda była tego dnia przepiękna.
Gródek się powoli zmienia, jest coraz bardziej zielono. Kiedyś były tylko kamienie, potem pojawiła się trawa, teraz rosną drzewa.
Ścieżki zatopione. Ludzie łażą z psami. Ptaki latają masowo nad tym wszystkim.
Kaczki pływają wśród ludzi, ryby również praktycznie nie uciekają z pod stóp, zwierzaki coraz bardziej bezczelne.
My też sobie robimy przejście.
Wszyscy grzecznie czekają w kolejce do punktu zdjęciowego.
Schody, które wzbudzają duże emocje wśród wychodzących i schodzących. Ich cechą konstrukcyjną jest to, że stopnie nie są poziome, tylko nachylone, dzięki temu wyglądają na dużo niższe niż z rzeczywistości. Łatwo też na nich stracić równowagę.
Widok z góry.
Zbliżenia.
Mam wrażenie, że Gródek nigdy nie wyglądał tak dobrze jak w tą niedzielę. Światło, kolory, woda lekko pomarszczona od wiatru. Jako artysta fotografik widzę takie niuanse.
Takie piękne coś i zupełnie za darmo. Takie rzeczy tylko w Jaworznie
Wracamy do domu. Ależ zielono w lesie.
W polach pojawiły się maki.
Nawet słupy nie szpeciły widoczku.
W ten oto sposób zaliczyłem drugą wycieczkę tego samego dnia, aby podnieść jakość turystyczną
Gródek się powoli zmienia, jest coraz bardziej zielono. Kiedyś były tylko kamienie, potem pojawiła się trawa, teraz rosną drzewa.
Ścieżki zatopione. Ludzie łażą z psami. Ptaki latają masowo nad tym wszystkim.
Kaczki pływają wśród ludzi, ryby również praktycznie nie uciekają z pod stóp, zwierzaki coraz bardziej bezczelne.
My też sobie robimy przejście.
Wszyscy grzecznie czekają w kolejce do punktu zdjęciowego.
Schody, które wzbudzają duże emocje wśród wychodzących i schodzących. Ich cechą konstrukcyjną jest to, że stopnie nie są poziome, tylko nachylone, dzięki temu wyglądają na dużo niższe niż z rzeczywistości. Łatwo też na nich stracić równowagę.
Widok z góry.
Zbliżenia.
Mam wrażenie, że Gródek nigdy nie wyglądał tak dobrze jak w tą niedzielę. Światło, kolory, woda lekko pomarszczona od wiatru. Jako artysta fotografik widzę takie niuanse.
Takie piękne coś i zupełnie za darmo. Takie rzeczy tylko w Jaworznie
Wracamy do domu. Ależ zielono w lesie.
W polach pojawiły się maki.
Nawet słupy nie szpeciły widoczku.
W ten oto sposób zaliczyłem drugą wycieczkę tego samego dnia, aby podnieść jakość turystyczną
SPROCKET
Cholera, coś jest na rzeczy, bo tym razem Malediwy naprawdę wyglądają obłędnie
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Adrian, łącznie zmieniany 2 razy.
- sprocket73
- Kontakt:
Dziękuję. Widzę też masz artystyczną duszę.Dobromił pisze:Samotny kwiat jest piękny.
Specjalnie dla Ciebie jeszcze jeden.
Byłem zmęczony jak pieron, ale szkoda było takiego dnia. Za to zasnąłem potem na późnym niedzielnym obiedzie u teściowej między pierwszym a drugim daniemAdrian pisze:coś jest na rzeczy
SPROCKET
- sprocket73
- Kontakt:
podobno chrapałemAdrian pisze:Jak mogłeś
dziękuję, to wielki komplementwłodarz pisze:jest świeżość w tej relacji
SPROCKET