V ZLOT GBG - 9-10 marca 2019 - Stryszawa koło Suchej Beskidz
- sprocket73
- Kontakt:
Ja to widze tak:
1) Złożymy odpowiednie oświadczenie o tym, że jesteśmy trzeźwi.
a jak będą wątpliwości (np. Cepra) to:
2) Powołamy Komisję Trzeźwości, której przewodniczącym będzie Dobromił (myślę, że nikt nie ma wątpliwości, że to jedyny słuszny wybór personalny). Komisja Trzeźwości będzie jedynym organem mogącym orzekać o trzeźwości, lub jej braku u osób objętych zakresem prac komisji. Wstępnie proponuję, aby Komisja Trzeźwości orzekała w każdą drugą środę miesięcy nieparzystych w godzinach 14:00 - 14:20
1) Złożymy odpowiednie oświadczenie o tym, że jesteśmy trzeźwi.
a jak będą wątpliwości (np. Cepra) to:
2) Powołamy Komisję Trzeźwości, której przewodniczącym będzie Dobromił (myślę, że nikt nie ma wątpliwości, że to jedyny słuszny wybór personalny). Komisja Trzeźwości będzie jedynym organem mogącym orzekać o trzeźwości, lub jej braku u osób objętych zakresem prac komisji. Wstępnie proponuję, aby Komisja Trzeźwości orzekała w każdą drugą środę miesięcy nieparzystych w godzinach 14:00 - 14:20
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
sprockecie, nie miewam wątpliwości. Nawet gdy mnie nie ma na miejscu, to jest tak, jak mówię.
Jeśli przewodniczący będzie trzeźwy, to po co weryfikować pozostałych członków komisji?
Jeśli wszyscy mają żyć w ascezie, to po co ten zlot?
Jeśli przewodniczący będzie trzeźwy, to po co weryfikować pozostałych członków komisji?
Jeśli wszyscy mają żyć w ascezie, to po co ten zlot?
Jak radni: spotkają się (w 20 minut obrócą nawet 2 piwa) raz na 2 miechy, a kasa co miesiąc leci. Pewnie to moi poganie.sprocket73 pisze:Komisja Trzeźwości orzekała w każdą drugą środę miesięcy nieparzystych w godzinach 14:00 - 14:20
Ostatnio zmieniony 2019-02-22, 13:46 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- sprocket73
- Kontakt:
Ceper - słusznie.
Wszyscy odpowiedzmy sobie na pytanie:
Można dać odpowiedź w duchu, albo podzielić się z innymi i ją tu napisać.
Zapraszam do szczerych otwartych wypowiedzi.
Wszyscy odpowiedzmy sobie na pytanie:
ceper pisze:po co ten zlot?
Można dać odpowiedź w duchu, albo podzielić się z innymi i ją tu napisać.
Zapraszam do szczerych otwartych wypowiedzi.
SPROCKET
Droga do prawdy bywa czasem wyboista. Ważne, by osiągnąć cel. Zasłony dymne (logistyka, dyskusje kulinarne, szlaki spacerowe) schodzą na dalszy plan. Nie dla wszystkich - czarna owca musi się znaleźć.ceper pisze:Dla mnie priorytetem jest spacer i podziwianie piękna przyrody.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
1. vidraru
2. Dobromił + piątek i sobota
3. laynn + sobota
4. darkheush
5. marekw
6. dakOta
7. ceper
8. TNT
9. sokół
10. Sebastian Słota - piątek + sobota
11,12 Sprocket73 plus Ukochaną + piątek i sobota
13,14 buba toperz
15,16 Max z Agą
17. Tatrzański Urwis
18. Vision
19. Wiolcia
20. sebastian
21-25 Tomek, Chris, Kaska, Iwona i Szymon 9od Buby)
26. Pączek (od Maxa)
3. laynn + sobota
4. darkheush
5. marekw
6. dakOta
7. ceper
8. TNT
9. sokół
13,14 buba toperz
15,16 Max z Agą
17. Tatrzański Urwis
18. Vision
19. Wiolcia
20. sebastian
26. Pączek (od Maxa)
Ostatnio zmieniony 2019-02-22, 16:33 przez Sebastian, łącznie zmieniany 1 raz.
tak mi się spątanicznie rymło
Ostatnio zmieniony 2019-02-22, 16:45 przez Sebastian, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
Ceper sam postawił pytanie, a potem odpowiedział na nie wspomagając się własnym cytatem - mistrz!ceper pisze:
człowiek nie czuje jak mu się rymujeTNT'omek pisze:Nikt Ci nie kazał rymem
Język Ci się plącze... będziesz pierwszy objęty badaniem przez Komisję TrzeźwościSebastian Słota pisze:spątanicznie
SPROCKET
1. vidraru
3. laynn + sobota
4. darkheush
5. marekw
6. dakOta
7. ceper
8. TNT
9. sokół
13,14 buba toperz
15,16 Max z Agą
17. Tatrzański Urwis
18. Vision + piątek i sobota
19. Wiolcia
20. sebastian
26. Pączek (od Maxa)
To ja też sobie pozmieniam, a co.
3. laynn + sobota
4. darkheush
5. marekw
6. dakOta
7. ceper
8. TNT
9. sokół
13,14 buba toperz
15,16 Max z Agą
17. Tatrzański Urwis
18. Vision + piątek i sobota
19. Wiolcia
20. sebastian
26. Pączek (od Maxa)
To ja też sobie pozmieniam, a co.
Sprawy organizacyjne. WAŻNE.
Osoby przybywające w piątek nie muszą nic płacić za tę jedną noc osobno. Całe rozliczenie będzie na jedną fakturę, jeden wspólny rachunek, jak było wcześniej mówione.
W związku z tym, że niektórzy zostają 1, niektórzy 2 noce, prośba z PTSM wygląda tak, że trzeba zrobić wstępną listę meldunkową dla nich (obowiązek meldunkowy). Na liście mają znaleźć się dane: imię, nazwisko, adres zamieszkania, nr dowodu lub legitymacji, informacje czy ktoś jest nauczycielem czy ew. innych zniżkach czy dopłatach (np pościel, ale to na miejscu). Ja muszę taką wstępną listę odesłać do 5 marca (wtorek). Jak ktoś zrezygnuje czy się dopisze, to już załatwiamy na miejscu. I tu - dla mnie trochę niezręczna sytuacja, ale w takim układzie konieczna - muszę zebrać te Wasze dane, przynajmniej imię, nazwisko, adres, bez nr dowodu (nawet nie chcę). No niestety. Dlatego prośba, piszcie PW lub podam swojego prywatnego maila a ja to uzupełnię na liście, żeby odesłać. Jak ktoś nie wyraża zgody, to sam się dopisze na zlocie. Taka niewdzięczna konieczność.
Osoby przybywające w piątek nie muszą nic płacić za tę jedną noc osobno. Całe rozliczenie będzie na jedną fakturę, jeden wspólny rachunek, jak było wcześniej mówione.
W związku z tym, że niektórzy zostają 1, niektórzy 2 noce, prośba z PTSM wygląda tak, że trzeba zrobić wstępną listę meldunkową dla nich (obowiązek meldunkowy). Na liście mają znaleźć się dane: imię, nazwisko, adres zamieszkania, nr dowodu lub legitymacji, informacje czy ktoś jest nauczycielem czy ew. innych zniżkach czy dopłatach (np pościel, ale to na miejscu). Ja muszę taką wstępną listę odesłać do 5 marca (wtorek). Jak ktoś zrezygnuje czy się dopisze, to już załatwiamy na miejscu. I tu - dla mnie trochę niezręczna sytuacja, ale w takim układzie konieczna - muszę zebrać te Wasze dane, przynajmniej imię, nazwisko, adres, bez nr dowodu (nawet nie chcę). No niestety. Dlatego prośba, piszcie PW lub podam swojego prywatnego maila a ja to uzupełnię na liście, żeby odesłać. Jak ktoś nie wyraża zgody, to sam się dopisze na zlocie. Taka niewdzięczna konieczność.
Moim zdaniem to przedszkole. Nie jesteśmy wycieczką z gimnazjum. Listę zrobimy na miejscu. Jest rodo. Takie moje zdanie. Zaczyna mi się to nie podobać. W sensie miejsca. Jeszcze numer buta i wymiary fujary a dziewczyny obwód lewego cycka. Bez tego nie będzie meldunku.
Ostatnio zmieniony 2019-02-23, 17:57 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie też się to nie podoba. Na miejscu takie rzeczy trzeba podać. Ja wolałabym podać tylko listę imion i ksyw, to może jest do zrobienia, nie?
Ostatnio zmieniony 2019-02-23, 18:33 przez vidraru, łącznie zmieniany 1 raz.