Propozycja Spotkania Forumowego - 26-27 sierpnia 2017 BABIA
Może nie w temacie, ale deklaracje podatkowe składam co miesiąc, ostatnią do ZUS ponad 10 lat temu.
W kwestii Diablaka nie zmieniłem zdania: będę albo nie będę. Raczej ze wskazaniem na ze względu na gratisowy sok grapefruitowy, przeciw w przypadku burz i nawałnic.
W kwestii Diablaka nie zmieniłem zdania: będę albo nie będę. Raczej ze wskazaniem na ze względu na gratisowy sok grapefruitowy, przeciw w przypadku burz i nawałnic.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
sokół pisze:Powolutku bym prosił o jakieś deklaracje, kto ewentualnie w ogóle jest zainteresowany.
Jestem zainteresowany.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Masz i to prawie idealne z przerwą w Suchej na piwo.Dobromił pisze:Nie mam.
Żywiec(Tesco, DA) 7:02 7:56 Sucha Beskidzka (Rynek) 8:19 9:03 Zawoja Policzne (Krowiarki 9:10)
Pierwszy w relacji Żywiec Korbielów, drugi Kraków Zawoja, Krowiarki
Ostatnio zmieniony 2017-08-21, 09:57 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś niedowidzę ostatnio i tracę możliwość rozumienia otaczającego mnie świata. O co chodzi z tym risk t storm w wieczór sobotnio-niedzielny? https://www.mountain-forecast.com/peaks ... casts/1725
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
- Malgo Klapković
http://majabus.pl wg tego o 18,50 zjeżdża jedyny bus do zawoi, na krowiarki z babiej jest maks 1,5 godziny.
Uwaga! Jak ktoś chce darmowe browary to sie proszę zgłaszać na punkt zbiorczy podany w poście numer jeden tego tematu bo ja tych dwóch osmiopakow podarowanych przez sponsorów taszczyc na pewno nie będę. dla uczestników spotkania będą za to pamiątkowe gadżety a dla malgo coś specjalnego też jest i od razu uprzedzam że to nie był mój pomysł. Więc nie bij mnie jak Ci to będę wreczac.
Tak więc kto chce piwo to parking Zawoja przy stacji 9 rano kto woli dołączyć potem to niech się określi gdzie będzie czekać to będziemy się rozglądać. Jakby ktoś miał kłopot z poznaniem naszej bardzo licznej grupy to niech szuka pomarańczowego... malgo wam polecam zacząć od parkingu pod kolejka na policznym. Przed 10 tam będziemy. Jak nie będziemy siedzieć N markowych za długo to i 16 możemy być na babiej i wtedy spokojnie zejdziesz do krowiarek na autobus 18.50 !
Albo i szybciej do auta bo z babiej na parking są dwie godzinki. Dajcie znać jaka opcje wybieracie tylko jeszcze raz uprzedzam nie planuj parkowania na krowiarkach bo się zdziwisz....
Tak więc kto chce piwo to parking Zawoja przy stacji 9 rano kto woli dołączyć potem to niech się określi gdzie będzie czekać to będziemy się rozglądać. Jakby ktoś miał kłopot z poznaniem naszej bardzo licznej grupy to niech szuka pomarańczowego... malgo wam polecam zacząć od parkingu pod kolejka na policznym. Przed 10 tam będziemy. Jak nie będziemy siedzieć N markowych za długo to i 16 możemy być na babiej i wtedy spokojnie zejdziesz do krowiarek na autobus 18.50 !
Albo i szybciej do auta bo z babiej na parking są dwie godzinki. Dajcie znać jaka opcje wybieracie tylko jeszcze raz uprzedzam nie planuj parkowania na krowiarkach bo się zdziwisz....
Ostatnio zmieniony 2017-08-25, 10:45 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeglądam prognozy - bywają różne, łącznie z burzą wieczorowo-nocną porą. Nie jestem brunetem.
Raczej nie piszę się na pszczelarza przy obecnych prognozach. Start w Zawoi przy wyciągu, na Krowiarkach w zależności od prognoz męska decyzja co pierwsze: schronisko czy Diablak. Dla Malgo (busy z Markowej prawie co 30 minut) i mnie chyba lepszy byłby wariant z pierwszym Diablakiem, ale się zobaczy...
Wam nie zaszkodzi zaliczyć Diablak 2x. Zresztą kiedyś zimą Robert J zaliczył 3x Diablak jednego dnia, czyli nocą, przed świtem oraz grupowo z GS w promieniach słońca.
Nie jestem dyszlem, ale kusiło mnie, by na zoomie porobić Wam trochę fotek.
Raczej nie piszę się na pszczelarza przy obecnych prognozach. Start w Zawoi przy wyciągu, na Krowiarkach w zależności od prognoz męska decyzja co pierwsze: schronisko czy Diablak. Dla Malgo (busy z Markowej prawie co 30 minut) i mnie chyba lepszy byłby wariant z pierwszym Diablakiem, ale się zobaczy...
Wam nie zaszkodzi zaliczyć Diablak 2x. Zresztą kiedyś zimą Robert J zaliczył 3x Diablak jednego dnia, czyli nocą, przed świtem oraz grupowo z GS w promieniach słońca.
Nie jestem dyszlem, ale kusiło mnie, by na zoomie porobić Wam trochę fotek.
Ostatnio zmieniony 2017-08-25, 11:20 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.