Spotkajmy się gdzieś na szlaku
Nadciąga niedziela, trzeba cos planować. Trzecie podejście do Wielkiej Fatry. Oby
P.s. Unikajcie w niedziele okolic Pilska - XXVI Wiosenny Zlot Żywczaków „Pilsko 2019”. Ma być np. msza.
P.s. Unikajcie w niedziele okolic Pilska - XXVI Wiosenny Zlot Żywczaków „Pilsko 2019”. Ma być np. msza.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
A ja jadę na 10 dni na Zieloną Szkołę do Kołobrzegu , ale potem na początku czerwca będę w okolicach Stryszawy, w połowie czerwca zapewne górki podręczne, czyli Sądecki, 19 czerwca jadę w Bieszczady, a potem będę ok. 50 dni w górach, bo zaczynają się wakacje ;DDDD.....
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
Sebastian Słota pisze:Ja bym gdzieś pojechał, ale szanse na dobrą pogodę są bliskie zeru
Co Ty, Sebek...
https://www.yr.no/place/Poland/Other/Pilsko/long.html
Sokołek się mocno przymierza.
laynn pisze:Wakacji dla nauczycieli w tym roku nie będzie. Będą strajkować i w ramach protestów macie siedzieć w szkołach
Naaaaaaaa pewno
Zresztą ja nie będę robiła nic specjalnie szałowego w wakacje, więc nie ma czego zazdrościć. Ze dwa tygodnie będę w Bieszczadach, drugie dwa w Niskim, w międzyczasie Rudawy Janowickie, troszkę Sudetów. Standardowo Gorc i Lubań, bo to już tradycja. Noooo. I jest szansa, że na chwilę skoczę do Cannes, bo moja kumpela tam się przeprowadza i oczekuje gości ;P
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.