Strona 6 z 6

: 2021-02-13, 21:24
autor: Dobromił
Podsumowując - idźcie jutro. Wszystko już jest przygotowane.

: 2021-02-13, 21:33
autor: Adrian
Uffff, to już jestem spokojniejszy ;)

: 2021-02-14, 07:05
autor: Izabela
Piotrek pisze:
sokół pisze:
ps Iza, jakieś plany po zabiciu Adriana? :D


Mogła byś go zapeklować i do spiżarki.

A poza tym....
Efektem tego procesu jest utrwalanie barwy, wytworzenie charakterystycznego smaku i zapachu mięsa oraz przedłużenie trwałości produktu poprzez hamowanie wzrostu bakterii chorobotwórczych i gnilnych.


Ohyda , fuuuj...

Mamy nowy dzień, jesteśmy już gotowi na przygodę.
Trzymajcie się ciepło, udanej niedzieli.
Pozdrawiamy z zasranego śniegiem Cieszyna :)

: 2021-02-14, 10:00
autor: Dobromił
Obrazek

: 2021-02-14, 14:32
autor: Dobromił
Obrazek



Obrazek