Nasze okolice
Piotrek pisze:A oto rynek w Żywcu
Czemu macie choinkę za kratkami?
Basia Z. pisze:Ja patrząc na ten pierwszy obrazek też myślałam, że to Żywiec.
W Żywcu bylam tylko raz, przejazdem, w 8 klasie szkoły podstawowej i nic stamtąd nie kojarzę.
Macie aniołki W ogóle w tym roku pojawiły się pierwszy raz. Mamy jeszcze fontannę pięknie ozdobioną ale zdjęcie już całkowicie wyszło do d...
"Kiedy świat się od ciebie odwraca, ty też musisz się od niego odwrócić."
Aniołek taki też jest u nas, na jednym z rond.
Zdaje się, że urzędy kupowały u tego samego hurtownika
I dobrze. Mój Stasiek ostro się do niej chciał dobrać
Zdaje się, że urzędy kupowały u tego samego hurtownika
Iva pisze:Czemu macie choinkę za kratkami?
I dobrze. Mój Stasiek ostro się do niej chciał dobrać
Ostatnio zmieniony 2013-12-24, 06:40 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek pisze:Mój Stasiek ostro się do niej chciał dobrać
No właśnie. Widziałem tam juz trzy puste flaszki.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Zimy ani śladu. O wyjeździe w góry na razie nie ma co marzyć, ścięgno Achillesa jeszcze nie całkiem zdrowe, więc korzystam z tej pogody i trzymam formę poprzez jazdę na rowerze
Pozdrawiam.Iwona.
Pozdrawiam.Iwona.
Ostatnio zmieniony 2013-12-28, 11:38 przez Iwona S, łącznie zmieniany 1 raz.
Różnica między teorią a praktyką jest taka że np. teoretycznie można być człowiekiem a praktycznie świnią. (S. Kuligowski)
Dzień dobry, znamy się troszkę z innych miejsc, a na powitanie tutaj pokazuję moje obecne okolice
Dzięki, bardzo mnie cieszy, ze Ci się podoba. Na razie kręcę się po okolicy Beskidu, ale niedługo mam nadzieję, o ile nie zrobi się jeszcze większy bałagan za wschodnią granicą, znów ruszyć dalej.
Moje wędrówki: http://bajarkowe.blogspot.com/
Mam zamiar podpisać, ale wciąż czasu brak. Beskid Sądecki jest bardzo przyjazny, malowniczy, dużo się dzieje, niedawno spotkałam wilka, nawet nie zdążyłam wyciągnąć aparau. Tylko popatrzyliśmy na siebie z jakiś 20 metrów i odbiegł wolnym truchcikiem. Stary Sącz jest super, bardzo go lubię i jak mam gorszy nastrój, jadę tam sobie go podbudować.
Moje wędrówki: http://bajarkowe.blogspot.com/
Piotrek pisze:Mirów, ładne ujęcie. Ze dwa lata temu dało mi się wejść do środka. Mówię "udało" bo była jakaś renowacja, remont (może dalej trwa, nie wiem) i ogólnie zamknięte ale że cos wwozili, brama otwarto to wniknąłem na kilka chwil
a byly kiedys takie piekne czasy ze zamek byl nieogrodzony, niepilnowany i dostepny o kazdej godzinie dnia i nocy!
niby tak niedawno....
Ostatnio zmieniony 2014-03-30, 18:50 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..