Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Ostatnio zmieniony 2019-10-02, 08:41 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Izabela 16 pisze:Mam gdzieś zdjęcie przy lotnisku, które masz na zdjęciu, leżę na murku a nade mną przelatuje samolot
Ja, niewierny Tomasz, nie uwierzę, póki nie zobaczę.
ps. ceper, Ty się na murku lepiej nie kładź, oni tam zabytkowe mają...
Ostatnio zmieniony 2019-10-02, 20:09 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Edit: Nie znam się na estetyce fotografii, tym bardziej jestem amatorem w fotografii krajobrazu.
Panie w bikini z patentem sternika oraz marzyciel mogły urazić estetyczne uczucia niektórych forumowiczów, więc załączam fotki mniej nachalne i bez profesjonalnej obróbki - jak zwykle wprost ze smartfona.
Panie w bikini z patentem sternika oraz marzyciel mogły urazić estetyczne uczucia niektórych forumowiczów, więc załączam fotki mniej nachalne i bez profesjonalnej obróbki - jak zwykle wprost ze smartfona.
Ostatnio zmieniony 2019-10-03, 00:32 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
- telefon 110
Obiekt popadał w ruinę (stan z 29.09.2007)...
https://commons.wikimedia.org/wiki/File ... zka_a1.jpg
...ale obecnie jest monitorowany...
...wyposażony we własną energetyczną skrzynkę rozdzielczą (to białe obok "terenu prywatnego")...
...oraz własną trafostację.
Jest nadzieja.
https://commons.wikimedia.org/wiki/File ... zka_a1.jpg
...ale obecnie jest monitorowany...
...wyposażony we własną energetyczną skrzynkę rozdzielczą (to białe obok "terenu prywatnego")...
...oraz własną trafostację.
Jest nadzieja.