Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Dlaczego laynn wrzuca foty na kolorowe forum (wprawdzie nieudolnie, ale), zaś olewa sobie GBG?
Czyżby dostał tu bana?
Czyżby dostał tu bana?
Ostatnio zmieniony 2020-04-14, 13:57 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Ostatnio zmieniony 2020-04-14, 14:58 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiolcia pisze:Wyszedłeś kiedyś w domu i poszedłeś w góry? Czy to jednak za daleko?
Teoretycznie bym mógł, bo z domu np. pod Tuł, mam 2 godz z hakiem około 10 km.
Ale nie, nie zrobiłem tak jeszcze, ale zapaliłaś we mnie kontrolkę
Wziąść plecak i wyjść z domu przed siebie ...
Ostatnio zmieniony 2020-04-14, 18:40 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian pisze:Wiolcia pisze:Wyszedłeś kiedyś w domu i poszedłeś w góry? Czy to jednak za daleko?
Teoretycznie bym mógł, bo z domu np. pod Tuł, mam 2 godz z hakiem około 10 km.
Ale nie, nie zrobiłem tak jeszcze, ale zapaliłaś we mnie kontrolkę
Wziąść plecak i wyjść z domu przed siebie ...
No właśnie, też o tym myślałam, ale jednak mam za daleko. A Ty z plecakiem to zawsze na zakupy przecież możesz iść..
Zdjęcia archiwalne, wrzucilo mi sie tu bo pomylilam wątek. W prywatnym lesie, na Białorusi, na działce u wujka (ale spokojnie wujka nie bylo bo jest w Ameryce, tylko klucze zostawil pod dębem i byl tam tez plyn zeby je wydezynfekowac) a tak w ogole to bylo w kwietniu 2019 ale dopiero teraz wgralam bo wczesniej nie mialam czasu
Jak ktos nie widzi zdjec to sa tez tu:
https://photos.app.goo.gl/RBLAzFBfZyAK8LEJ8
Jak ktos nie widzi zdjec to sa tez tu:
https://photos.app.goo.gl/RBLAzFBfZyAK8LEJ8
Ostatnio zmieniony 2020-04-15, 16:17 przez buba, łącznie zmieniany 4 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
- kristoff73
kristoff73 pisze:Tymczasem, prawdopodobnie już od 20.04 będziemy tu wrzucać zdjęcia w gustownych okryciach gęby.
No chyba ze nadal beda to archiwalne zdjecia z kwietnia 2019 to wtedy wiadomo ze bez okryc
kristoff73 pisze:Kwiecień 2019 to był udany miesiąc - pamiętam jak dziś
No nie? Tak czlowiek patrzy na te stare zdjecia - i jakby to bylo wczoraj! Zupelnie jak wczoraj albo w np. w miniona wielkanoc! A to juz rok zlecial! Ciezko sie z tym czasem ogarnac bo on jakos tak plynie zupelnie niejednolicie!
Ostatnio zmieniony 2020-04-15, 13:23 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
Pudelek pisze:Ja tam nie wiem, ale część zdjęć Buby znikła. Czyżby cenzura dopatrzyła się jakiegoś szachrajstwa?
No nie gadaj! myslalam ze tylko do fejsbuka mi sie dobrali
Jakby co dodalam link, gdzie one tez sa
Ostatnio zmieniony 2020-04-15, 16:17 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
Buba, to są zdjęcia z wiosny 2021, albo nawet 2022 - przypatrz się dobrze, jaki Kabak jest na nich stary
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
sprocket73 pisze:Buba, to są zdjęcia z wiosny 2021, albo nawet 2022 - przypatrz się dobrze, jaki Kabak jest na nich stary
ciiiiii, nie rozglaszaj! moze i znalezlismy portal do przenoszenia sie w czasie, ale czy zaraz wszyscy musza o tym wiedziec???
buba pisze:Zdjęcia archiwalne, wrzucilo mi sie tu bo pomylilam wątek. W prywatnym lesie, na Białorusi, na działce u wujka (ale spokojnie wujka nie bylo bo jest w Ameryce, tylko klucze zostawil pod dębem i byl tam tez plyn zeby je wydezynfekowac) a tak w ogole to bylo w kwietniu 2019 ale dopiero teraz wgralam bo wczesniej nie mialam czasu
Piękna ta Białoruś! Wybierałam się i nic, więc przynajmniej zdjęcia ZESZŁOROCZNE zobaczę . Ten płyn do dezynfekcji trzymany jest w dłoni, widzę?