Tatry 2018
sprocket73 pisze:Nie śmiejcie się, podobno Patryk Jaki w kampanii na prezydenta Warszawy zaproponował coś w tym rodzaju. Chodzi o 1000+ za adoptowanie psa ze schroniska.
To chyba musi byc nieprawda! Bo inaczej przeczuwam duzo psow przerobionych na konserwy albo porzuconych w lesie....
Jakby prezydent Bytomia to oglosil... oj panie, to by sie dzialo!
Ostatnio zmieniony 2018-07-18, 22:28 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
laynn pisze:buba pisze:Jakby prezydent Bytomia to oglosil... oj panie, to by sie dzialo!
Więcej bud z kebabem?
Wlasnie przedwczoraj jadlam kebaba w Bytomiu! Wyjatkowo dobry byl! Ciekawe dlaczego?
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
Mięso importowane z Sosnowca z Auchan. Świeże. Jeszcze szczeka na talerzu.
Ostatnio zmieniony 2018-07-19, 20:14 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Nasze bardziej miauczało niz szczekało Moze akurat byla partia transportu nie z Sosnowca a z Lipin, gdzie (jak glosil napis) psina skonczyla sie juz dawno temu
- Homunculus