Sprawy techniczne itp.
Ostatnio zmieniony 2018-07-29, 17:44 przez sokół, łącznie zmieniany 3 razy.
Wszystkich? To co, nic nie widzisz? No kurde chyba nie można tak z automatu wszystkiego zaznaczyć.
Jak to się Marku objawia, weź coś więcej napisz, bo chyba do końca nie wiem, o co chodzi...
A moze wcisnąłeś "ignoruj temat"?
Ja tam takiego czegoś nie mam, ale coś mi się kojarzy, że z poziomu usera takie coś było. Moze to kliknałeś?
Objawy masz w jednym temacie, czy we wszystkich? No i jakie to objawy są...
Postaram się pomóc, ale muszę wiedziec, co boli...
Jak to się Marku objawia, weź coś więcej napisz, bo chyba do końca nie wiem, o co chodzi...
A moze wcisnąłeś "ignoruj temat"?
Ja tam takiego czegoś nie mam, ale coś mi się kojarzy, że z poziomu usera takie coś było. Moze to kliknałeś?
Objawy masz w jednym temacie, czy we wszystkich? No i jakie to objawy są...
Postaram się pomóc, ale muszę wiedziec, co boli...
Ostatnio zmieniony 2018-07-29, 18:57 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Obok tych prostokątów z cytuj? Prawy górny róg postów? Jest od zawsze....
Bo ignorować możesz wszystkich, to Twój wolny wybór.
Bo ignorować możesz wszystkich, to Twój wolny wybór.
Ostatnio zmieniony 2018-07-29, 19:37 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie zaznaczyło Ci. Jakby Ci zaznaczyło, to byś nie widział ani treści posta ani jego autora - jedynie puste okienko.
To byś na pewno zwrócił na to uwagę i napisał, że coś jest nie tak, a Ty przecież napisałeś, ze
czerwone krzyżyki i napis "ignoruj" powinieneś mieć u wszystkich oprócz siebie.
To byś na pewno zwrócił na to uwagę i napisał, że coś jest nie tak, a Ty przecież napisałeś, ze
Otwieram i widzę wszystko
czerwone krzyżyki i napis "ignoruj" powinieneś mieć u wszystkich oprócz siebie.
Ostatnio zmieniony 2018-07-29, 19:54 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Z takich nowości...
Baśka dostała awans i oprócz fb będzie też pomagać na forum.
Na FB pomagać ma tez Iva.
No i mamy nowy podpokój, pewnie zauważyliście go tutaj
to będzie pokój z relacjami ze zlotów i spotkań, które, mam nadzieję, odżyją po ostatnim BM i wpiszą się na stałe w kanon turystyki browarnianej.
Być może coś mi umnkęło przy przenoszeniu, jakby ktoś coś zauważył, niech da znać.
Baśka dostała awans i oprócz fb będzie też pomagać na forum.
Na FB pomagać ma tez Iva.
No i mamy nowy podpokój, pewnie zauważyliście go tutaj
to będzie pokój z relacjami ze zlotów i spotkań, które, mam nadzieję, odżyją po ostatnim BM i wpiszą się na stałe w kanon turystyki browarnianej.
Być może coś mi umnkęło przy przenoszeniu, jakby ktoś coś zauważył, niech da znać.
Proszę Państwa, za kilka dni pojawi się nowy dział na Forum.
Od kilku dni trwają wzmożone prace - ale zdradzę Wam już dziś, co to będzie.
To będzie Centrum Opinii o obiektach noclegowych. Wraz z bazą danych. Dział będzie podzielony na podfora, coś takiego, jak w relacjach mamy, tylko troszkę bardziej szczegółowo.
I każdy obiekt będzie tam miał swój osobny temat. Na początek w pierwszym poście będzie tylko link do obiektu, bo nie da się nic więcej czasowo zrobić, niemniej być może coś więcej tam później się pojawi.
Natomiast w takim temacie będzie można znaleźć czyjąś i napisać swoją - opinię o pobycie z danego miejsca. Czy było czysto, jak z obsługą, jakie jedzenie.
To także taki ukłon w tą stronę, żeby nasze skromne forum stało się bardziej atrakcyjne dla ludzi z zewnątrz. No i nam pewnie takie zebrane komentarze i opinie też się przydadzą.
Pisanie będzie możliwe po zalogowaniu, więc nawału ludzi się nie spodziewamy, ale w tym pokoju będzie wzmożona moderacja - szczególnie na reklamy
No i liczymy, że dzięki temu nowi ludzie tu zajrzą, może się zadomowią...
Od kilku dni trwają wzmożone prace - ale zdradzę Wam już dziś, co to będzie.
To będzie Centrum Opinii o obiektach noclegowych. Wraz z bazą danych. Dział będzie podzielony na podfora, coś takiego, jak w relacjach mamy, tylko troszkę bardziej szczegółowo.
I każdy obiekt będzie tam miał swój osobny temat. Na początek w pierwszym poście będzie tylko link do obiektu, bo nie da się nic więcej czasowo zrobić, niemniej być może coś więcej tam później się pojawi.
Natomiast w takim temacie będzie można znaleźć czyjąś i napisać swoją - opinię o pobycie z danego miejsca. Czy było czysto, jak z obsługą, jakie jedzenie.
To także taki ukłon w tą stronę, żeby nasze skromne forum stało się bardziej atrakcyjne dla ludzi z zewnątrz. No i nam pewnie takie zebrane komentarze i opinie też się przydadzą.
Pisanie będzie możliwe po zalogowaniu, więc nawału ludzi się nie spodziewamy, ale w tym pokoju będzie wzmożona moderacja - szczególnie na reklamy
No i liczymy, że dzięki temu nowi ludzie tu zajrzą, może się zadomowią...
Ostatnio zmieniony 2019-04-15, 14:58 przez sokół, łącznie zmieniany 2 razy.