Quiz Schroniska
Ostatni raz spałem tam w grudniu 2003 r., jak jeszcze był "normalny". Kolejną noc spędziłem w tym miejscu...
tzn. gdzie?
tzn. gdzie?
Ostatnio zmieniony 2018-08-12, 00:04 przez Cisy2, łącznie zmieniany 2 razy.
Andrychowianinie, gdzie można spotkać snowmobile lub jet ski?
Tylko tam, gdzie wielu się zgubiło. Mnie tam wtedy nie było, ale cóż to za schron, który nie uratował 7 wspaniałych?
Tylko tam, gdzie wielu się zgubiło. Mnie tam wtedy nie było, ale cóż to za schron, który nie uratował 7 wspaniałych?
Ostatnio zmieniony 2018-08-12, 21:07 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
sokół, uznaję
trotyl - też uznaję.
Darecki - racz się odjaniepawlić gwałtownie
trotyl - też uznaję.
Darecki - racz się odjaniepawlić gwałtownie
Ostatnio zmieniony 2018-08-12, 21:41 przez bton1, łącznie zmieniany 1 raz.
W mieście możesz kogoś znać dziesięć lat i go nie poznać. W górach znasz go na wylot po paru tygodniach.
sokół odpowiedział zagadką, zaś trotyl udzielił słownej odpowiedzi, po której skojarzyłem miejsce akcji GOPR.
trotylu, odebrano Ci prawo zadania zagadki, więc walcz o swoje wolając veto i replay, bo gdy podniosę ręce, to znów rypnie gdzieś na Ślůnsku.
trotylu, odebrano Ci prawo zadania zagadki, więc walcz o swoje wolając veto i replay, bo gdy podniosę ręce, to znów rypnie gdzieś na Ślůnsku.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Oj trotylu...
Strzał na obecną zagadkę sokoła: wydaje mi się, że to znów schronisko na Hali Miziowej, czyli powtórka.
Strzał na obecną zagadkę sokoła: wydaje mi się, że to znów schronisko na Hali Miziowej, czyli powtórka.