IV OFICJALNY ZLOT FORUM GÓRY BEZ GRANIC
- sprocket73
- Kontakt:
Czyli do zobaczenia jutro. Błazny odpadły, innych szkoda, że Ich nie zobaczymy.
Darz Zlot !
Darz Zlot !
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
sprockecie, jeśli zabierzesz Juniora, to przybędę dla niego z nagrodą w postaci dwóch kiełbasek. Dostanie je dopiero po grzecznym zachowaniu adekwatnym do przybyłych zlotowiczów. Całego barana pewnie nie pogryzie, ale może połknie?
Edit: adminie, czy ja mogę już od rana komentować zlot? Tradycja zobowiązuje. Załóż stosowny temat.
Miałeś na myśli pay per view? Gadaj z adminem, to on tu zarządza. Nie taniej być na żywo w miejscu akcji?laynn pisze:Gdzie można pay pall wykupić?
Edit: adminie, czy ja mogę już od rana komentować zlot? Tradycja zobowiązuje. Załóż stosowny temat.
Ostatnio zmieniony 2018-09-07, 21:24 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Nadeszła godzina złego ducha, czyli szósta godzina minut sześć i 6 sekund. Relację czas zacząć.
Szkoda, że nie ma mnie w Porąbce, ale co tam szkodzi - są kamery, będzie ponoć i dron.
Oto nadszedł ów dzień wyczekiwany przez forumowiczów od kilku miesięcy. Tak - to już dziś.
Duch w narodzie nie zginał, niektórzy raźnie ruszyli jeszcze do pracy dla dobra Ojczyzny, potem do raju.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c[/youtube]
Następny komunikat przy wywróconym złym, czyli o godzinie 9:9:9.
Szkoda, że nie ma mnie w Porąbce, ale co tam szkodzi - są kamery, będzie ponoć i dron.
Oto nadszedł ów dzień wyczekiwany przez forumowiczów od kilku miesięcy. Tak - to już dziś.
Duch w narodzie nie zginał, niektórzy raźnie ruszyli jeszcze do pracy dla dobra Ojczyzny, potem do raju.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c[/youtube]
Następny komunikat przy wywróconym złym, czyli o godzinie 9:9:9.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Nic się nie dzieje. Pochmurnie - nadchodzi deszcz.
Rekonesans po Wyspie Marzeń i Górze Miłości taki sobie. Dziewic brak.
Rekonesans po Wyspie Marzeń i Górze Miłości taki sobie. Dziewic brak.