Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Grobla, czyli 1.5 km na północ od Kluk - https://www.google.pl/maps/@51.3576241, ... 312!8i6656
Wujek nie oddaje rzeczywistości, teraz po drugiej stronie drogi jest parking na ponad 50 aut
Wujek nie oddaje rzeczywistości, teraz po drugiej stronie drogi jest parking na ponad 50 aut
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Ja tam nie widzę różnicy między moim minimalizmem vs wypasione lustro FF + obiektywy i statywy.
Sokole oceń obiektywnie.
Sokole oceń obiektywnie.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Wiedziałem, że smartfon średniej klasy + sielskie miejsce + technika (naturalnie bez RAW i obrabiania) = naturalne foto wprost na forum zrobi lepsze wrażenie. To wystarczający impuls, by Robert J poczuł się zagrożony i wszedł na wyższy level. Czekam na jego ruch.
Drodzy koledzy, dzięki za dobre słowo - być może to zasługa zlotu. Nie będę wysyłał fotek do NG, bo jeszcze mi tantiemy zaczną przesyłać, a przecież z poganami prawie od zawsze mam problem (ostatnio napastują mnie Sobiescy).
Drodzy koledzy, dzięki za dobre słowo - być może to zasługa zlotu. Nie będę wysyłał fotek do NG, bo jeszcze mi tantiemy zaczną przesyłać, a przecież z poganami prawie od zawsze mam problem (ostatnio napastują mnie Sobiescy).
ceper pisze:(naturalnie bez RAW i obrabiania)
Znany z fejsbuka i TVN'u fotograf, już od jakiegoś czasu pisze, że RAW,y i obróbka to przeżytek. A on swoje zdjęcie ponoć musi obrabiać w drugą stronę, tzn. nie podkolorowywać tylko odkolorowywać, bo oryginalnie są jeszcze bardziej kolorowe ponoć.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 3 razy.
- sprocket73
- Kontakt:
Vision pisze:Znany z fejsbuka i TVN'u fotograf
Mocne te "zdjęcia" robi.
Piękno rzeczą gustu, ale to już nie powinno się nazywać zdjęcie... zbyt dalekie od rzeczywistości
Ceper - Twoje zdjęcia najpiękniejsze. Ale nocnych lepiej już nie wstawiaj. Szczególnie jak w pobliżu jest jakieś nocne zdjęcie Roberta
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
Robert J to twardziel, zniesie konkurencję. Niewidzialna ręka rynku marne foty odeśle w zapomnienie.
Pamiętacie fotki z poezją kolorów życia, gdy zmniejszałem o 25% nasycenie barw. Ów celebryta małpuje mój patent?
Pamiętacie fotki z poezją kolorów życia, gdy zmniejszałem o 25% nasycenie barw. Ów celebryta małpuje mój patent?
W poszukiwaniu jesieni wsiadłem na rower - przejechałem 54 km. Było pochmurno.
Galeria zdjęć (opisy przy zdjęciach): 2018.09.23 Suchcice - Kociszew-Parzno
Galeria zdjęć (opisy przy zdjęciach): 2018.09.23 Suchcice - Kociszew-Parzno
Ostatnio zmieniony 2018-09-23, 16:23 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.