Quiz Góry Polski
marekw pisze:Kto tu jest z Wyspowego.
Niejaki Beskidus lecz dawno się nie udzielał. Gość na pytanie na fejsie - "który to już raz byłeś na Szczeblu" odpowiedział mi pytaniem - "w tym miesiącu, czy w tym tygodniu?"
Ostatnio zmieniony 2018-11-16, 15:47 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak Was naprowadzić?
...zdjąćko zrobiłam całkiem niedawno, w góreczkach, które ulubiłam sobie; Ci co ze mną ostatnio gadali, niech se wspomną...
A z konkretów: w rezerwat ten, do którego doszłam ową drogą, z zasady nie wolno wkraczać, no chyba że ktoś lubi płacić mandaty (ale idzie zmiana).
...zdjąćko zrobiłam całkiem niedawno, w góreczkach, które ulubiłam sobie; Ci co ze mną ostatnio gadali, niech se wspomną...
A z konkretów: w rezerwat ten, do którego doszłam ową drogą, z zasady nie wolno wkraczać, no chyba że ktoś lubi płacić mandaty (ale idzie zmiana).
Ostatnio zmieniony 2018-11-22, 23:23 przez dakOta, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze trzeba iść. Jak się nie ma gdzie - tym bardziej.
Ciechania? I dupą się odwróciłaś na avatarze
Ostatnio zmieniony 2018-11-22, 23:32 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
dakOta pisze:
Niestety, nie wiem, na co patrzę, ale wiem, gdzie stoję, robiąc to zdjęcie:
Z kładki na zalewie w Krempnej .
Szczyt to nie wiem.Może Wysokie657m.
Niestety, nie wiem, na co patrzę, ale wiem, gdzie stoję, robiąc to zdjęcie:
Z kładki na zalewie w Krempnej .
Szczyt to nie wiem.Może Wysokie657m.
Ostatnio zmieniony 2018-11-23, 12:01 przez marekw, łącznie zmieniany 2 razy.
No brawo, no wreszcie, uff. Chodziło mi o Krempną - dokładnie.
Na Wysokie szliśmy, jest na pewno bardziej na południe. Tak mi wychodzi, że to w prześwicie to Kolanin (patrzę w kierunku płn-zach). Jeśli ktoś wie lepiej, to niech mnie poprawi.
PS. Przy okazji - Marku, wiedziałam, żeś wielki, ale teraz to już mnie powaliłeś.
Na Wysokie szliśmy, jest na pewno bardziej na południe. Tak mi wychodzi, że to w prześwicie to Kolanin (patrzę w kierunku płn-zach). Jeśli ktoś wie lepiej, to niech mnie poprawi.
PS. Przy okazji - Marku, wiedziałam, żeś wielki, ale teraz to już mnie powaliłeś.
Zawsze trzeba iść. Jak się nie ma gdzie - tym bardziej.