Fajny film wczoraj widziałem(am)
Też ostatnio oglądałam
edit: super bardzo się cieszymy :)
edit: super bardzo się cieszymy :)
Ostatnio zmieniony 2018-11-21, 14:07 przez jokeshyy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Homunculus
Byłem dziś na "Narodzinach gwiazdy" i muszę przyznać, że cholernie mi się podobało. Akcja może idzie momentami za szybko, ale właściwie poza tym nie znalazłem minusów. Cooper po raz kolejny mnie nie zawiódł. Lady Gaga zagrała jak rasowa aktorka i oglądało się ją z przyjemnością. Sam Elliot również znakomity.
Film świetnie nakręcony, a muzycznie... super. No i z pewnością potrafi czasem wycisnąć łezkę
Film świetnie nakręcony, a muzycznie... super. No i z pewnością potrafi czasem wycisnąć łezkę
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
To masz okazję coś ciekawego obejrzeć, National Geographic o 16.00.HMS Ventuver na przybrzeżnych wodach norweskich poluje na U-864 który ma zawieść do Japonii plany tajnej broni.sokół pisze:O bitwach morskich to ja ciągle oglądam jak coś znajdę. Nawet na jutubie.nawet rok sam grałem w World of warship ale stwierdziłem że za dużo czasu tracę i grę usunąłem. Ale bitwy morskie uwielbiam. Szczególnie jak się prali Niemcy z anglolami.