Quiz dla Tatroholików (Tatry)
Brak pomarańczowych spodni utrudnia rozwiązanie zagadki. Wujek zaś nie pomaga, bo nie widzi ani sokoła, ani szarf, ani bryczek, zaś kamienie (układ się zgadza) tylko od dupy strony. Trudno mi określić to miejsce. Pewnie gdzieś w Tatrach.
https://www.google.pl/maps/@49.2,20.066 ... 656!8i2828
https://www.google.pl/maps/@49.2,20.066 ... 656!8i2828
Ostatnio zmieniony 2018-12-04, 12:58 przez ceper, łącznie zmieniany 2 razy.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Jest to miejsce smutku, bo fiakrzy każą wysiadać z fasiągów. Toż to oszuści, którzy obiecują, że zawiozą nad Morskie Oko za drobne dutki. Busiarze też okłamują (tabliczka w busie "Morskie Oko")...
Gdzie wykonałem poniższe zdjęcie?. Ekstra piwo - co to za szczyt? (nie chce mi się zerknąć na mapę)
Gdzie wykonałem poniższe zdjęcie?. Ekstra piwo - co to za szczyt? (nie chce mi się zerknąć na mapę)
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Pod dachem budynku jest napis dużymi literami, niby pleso jest, ale nie to.sokół pisze:Ze Szczyrbskiego Jeziora.
Ostatnio zmieniony 2018-12-05, 22:21 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Noo... i to nie do końca samo pleso, a tylko zastavka z taką nazwą. Do rzekomego plesa godzinka niecała
Mniejsza z tym, browara wygrałem.
Mniejsza z tym, browara wygrałem.
Ostatnio zmieniony 2018-12-05, 22:40 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.