Spotkajmy się gdzieś na szlaku
Nie, kulig VIP to nazwa imprezy dla szaraczków - zabierają busem z/do hotelu, godzinna jazda saniami z pochodniami(Chochołowska), ognisko przy szałasie - można piec kiełbaski, bigos, herbatka z opcją góralskiej (chyba z bimbrem), do tego góralska kapela (przyśpiewki, potańcówki) - nic moc.
laynn zasmuciłeś me serce. Już nawet sprawdziłem, czy spakowany plecak nadal czeka w szafie. I czeka.
laynn, dlaczego mnie nie lubisz? Zabrałbym pałki...
laynn zasmuciłeś me serce. Już nawet sprawdziłem, czy spakowany plecak nadal czeka w szafie. I czeka.
laynn, dlaczego mnie nie lubisz? Zabrałbym pałki...
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
ceper pisze:godzinna jazda saniami z pochodniami(Chochołowska), ognisko przy szałasie - można piec kiełbaski, bigos, herbatka z opcją góralskiej (chyba z bimbrem), do tego góralska kapela (przyśpiewki, potańcówki)
Brzmi nienajgorzej! Dawno nie bylam na zadnym kuligu, chetnie bym sie wybrala. Wiem ze na zlocie z forum sudeckiego na Pasterce w 2013 roku byl pomysl zorganizowania takowego ale nie udalo sie znalezc ani konia ani auta chetnego pociagnac czerede...
Ostatni raz to chyba kilkanscie lat temu w Bytomiu zesmy sie kuligowali!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
laynn znów wymiękasz, Ty nie dasz rady?laynn pisze:Nie szkodzi.
Po prostu nie dam rady. Grafik w pracy się zmienił.
W markecie zatrudniacie grafika do przygotowania gazetki reklamowej? Co on ma wspólnego z planem pracy?
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/