Quiz dla Tatroholików (Tatry)
- Homunculus
- Homunculus
Skałki na pierwszym planie po lewej są tak charakterystyczna ze nawet chytre kadrowanie nie pomaga kiedyś z tych skalek polecialem i oderwal się taki wielki blok i gonił moją żonę. Ta padła na ziemię a blok przeleciał metr nad nią. Blok wielkości dwa metry N metr. Myślałem ze ja zabiłem. No ale żyje. Ale śniegu było wtedy chyba mniej. A ja wtedy miałem jakieś lęki na śnieg istąd pomysł pójścia tymi skalkami.
A potem polecielismy jeszcze m małą wysoką. Ale mnie nogi bolały.
A potem polecielismy jeszcze m małą wysoką. Ale mnie nogi bolały.
Ostatnio zmieniony 2019-02-20, 13:56 przez sokół, łącznie zmieniany 2 razy.
- Homunculus
No to niezły dramat przeżyliście
Jak dla mnie to jedno z lepszych miejsc widokowych w Tatrach , i ten charakterystyczny stawek w dole w śniegu przypominającego nerkę.
Pamiętam koniec czerwca , a śniegu nawalone że hej.
Tak jak piszesz że z tego miejsca jeszcze wyskoczyliście w ten sam dzień na Małą Wysoką ? , to dobre harpagony z Was
Ps. Fotka jest oryginalna bez ulepszeń robiona taką starą wiekową małpką.
Jak dla mnie to jedno z lepszych miejsc widokowych w Tatrach , i ten charakterystyczny stawek w dole w śniegu przypominającego nerkę.
Pamiętam koniec czerwca , a śniegu nawalone że hej.
Tak jak piszesz że z tego miejsca jeszcze wyskoczyliście w ten sam dzień na Małą Wysoką ? , to dobre harpagony z Was
Ps. Fotka jest oryginalna bez ulepszeń robiona taką starą wiekową małpką.
- Homunculus
- Homunculus
- Homunculus
Hińczowy zgadza się , bez efektów specjalnych i ulepszeń - za to pośrodku dobrze widoczne podium dla skoczków
Ostatnio zmieniony 2019-02-24, 17:58 przez Homunculus, łącznie zmieniany 1 raz.