sprocket73 pisze:Stanko pisze:Idę spać bo rano trzeba wstać.
A mnie pies obudził. Nie chciał wyjść, nie jest głodny. A od 3:00 kręcił się koło łóżka i nie dawał spać. Skąd on wie, że jedzie w góry?
Co do Porsche - podobają mi się te samochody. Model 911 szczególnie, no i Cayman jako tańsza bardziej dostępna wersja (choć i tak dla mnie wciąż za drogi). Oczywiście kolor musi być czerwony, więc czarnego nie zazdroszczę. Ale nie o tym chciałem. Czemu masz taki kwaśny uśmiech? Też wolałbyś czerwony, ale nie mieli?
Fajnego masz psa
nasz Jack jak jedzie na działkę i widzi naszą torbę to cały czas piszczy dlatego musimy się w tajemnicy pakować. Z nim głównie na działkę jeździmy bo w górach bym osiwiał do reszty.
Staram się swoją prywatność chronić w sieci, stąd ten uśmiech.
Lubie ciemne kolory bo fajnie wydobywa się głębie po woskowaniu. Czerwony to mi do ferrari bardziej pasuje.
Pozdrawiam
ceper pisze:Sugerujesz nam, że
7 lat temu pracowałeś jako boy hotelowy lub parkingowy w
Poznaniu? Nawet koledzy z forum mają fajniejsze auta niż czarne maleństwo. Żeby chociaż miało ono lakier perłowy, na dodatek takie małe i mało praktyczne. Szef lub gość hotelowy nie mieli gustu.
W temacie polityki i ekonomii dzieli nas przepaść poglądowa - nie ta liga.
[/color]
Nigdy tak nie pracowałem. W sumie pracę teraz traktuje bardziej dorywczo bo skupiam się na rodzinie i wyjazdach.
Dlatego dobrze mieć kilka autek: rodzinne, małe dla kobiety i jeszcze jakieś do zabawy.
Pewnie że mają nie wątpię. Jest dużo fajnych aut , wszystkich mieć nie można. O gustach się nie dyskutuje ale mi się czasem zdarza z kobietą.
Całe szczęście że przepaść bo musiałbym na głowę upaść by nie było tej przepaści. Mnie to cieszy.