Quiz dla Tatroholików (Tatry)
Oj, to wyższa szkoła jazdy....
Mnie to się bardzo mylnie wydaje, że to z lewej to mogłaby być Lodowa Kopa. To małe, wystające z prawej, to w zasadzie mogłaby być Pośrednia Grań.
To centralne w środku to troszkę Jaworowy Szczyt przypomina, ale bardzo na siłę, w dodatku jakoś całość mi nie pasuje...
Na pewno to jest Słowacja.
Mnie to się bardzo mylnie wydaje, że to z lewej to mogłaby być Lodowa Kopa. To małe, wystające z prawej, to w zasadzie mogłaby być Pośrednia Grań.
To centralne w środku to troszkę Jaworowy Szczyt przypomina, ale bardzo na siłę, w dodatku jakoś całość mi nie pasuje...
Na pewno to jest Słowacja.
To zaznaczony szczycik mógłby hipotetycznie być Równieńkową Turnią, powiedzmy z Graniastej Turni.
A to z lewej to w zasadzie by mógł być Mały Lodowy, tylko perspektywa jakaś dziwna, troszkę duży się wydaje w stosunku do Jaworowego.
Ale to hipotetyczne rozważania, bo niestety nie miałem okazji być w rejonie między Jaworowym a Świstowym, więc to takie zgadywanie nieco w ciemno.
A to z lewej to w zasadzie by mógł być Mały Lodowy, tylko perspektywa jakaś dziwna, troszkę duży się wydaje w stosunku do Jaworowego.
Ale to hipotetyczne rozważania, bo niestety nie miałem okazji być w rejonie między Jaworowym a Świstowym, więc to takie zgadywanie nieco w ciemno.
Ostatnio zmieniony 2019-05-28, 13:54 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
tutaj opisałem ten fragment z tej perspektywy http://dagomar.eu/topo1/sp.html
luknij na moje panoramy i galerie
Piotr. pisze:Szczyt po lewej to Mały Jaworowy, który z racji bliskości prezentuje się okazale
No widzisz, a ja jak patrzyłem wcześniej, to wydawało mi się, ze ten z lewej jest z tyłu, teraz jak to napisałeś to popatrzyłem jeszcze raz i faktycznie - jest z przodu...
Ale dobre i to, że chociaż rejon trafiony. I fajnie, pojawią się trudniejsze zagadki. Tego brakowało.
Mam nadzieję, że zagościsz tu na dłużej. A i Dagomar może się też zreaktywuje.
cicho coś tutaj to może szersze ujęcie..., teraz to już każdy będzie wiedział
Jesteś bardzo blisko, zobacz to
Ostatnio zmieniony 2019-05-28, 22:00 przez dagomar, łącznie zmieniany 1 raz.