Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Egzotyczne klimaty - płasko, sosnowe lasy, jeziorka w PK Lasy Janowskie.
http://zuziawdrodze.blogspot.com/2019/0 ... wskie.html
http://zuziawdrodze.blogspot.com/2019/0 ... wskie.html
- telefon 110
- telefon 110
sokół pisze:Ranny połów się zgadza,ale daty nie podali... Może to ranny połów sprzed miesiąca?
Niemożliwe.
Zapach przysłowiowej nieświeżej rybki to nie feromon i wypłoszył by wszystkich z plaży.
Tymczasem było tłoczno i dobrze się bawili.
Ps.
Tłoczno w rejonie knajpy i oficjalnie strzeżonego kąpieliska.
Poza tym rejonem plaża była względnie pusta.
Ps.2
No już sam nie wiem. Za rewelacyjny ten dorsz nie był.
https://facet.onet.pl/warto-wiedziec/ry ... ca/nhb4tdm
Ostatnio zmieniony 2019-07-24, 22:44 przez telefon 110, łącznie zmieniany 2 razy.
- telefon 110
Jest faktem że najlepiej smakują ryby świeże.
Najlepiej jak zamawiający widzi taką wykonującą pirueta przed wypatroszeniem (w niektórych chińskich restauracjach klient wybiera sobie rybę z akwarium).
Posiadali szeroką ofertę wg.mnie.
Najlepiej jak zamawiający widzi taką wykonującą pirueta przed wypatroszeniem (w niektórych chińskich restauracjach klient wybiera sobie rybę z akwarium).
Adrian 17 pisze:Fajnie. I na bananie sobie pływali
Posiadali szeroką ofertę wg.mnie.
Ostatnio zmieniony 2019-07-24, 23:13 przez telefon 110, łącznie zmieniany 1 raz.
-
We wtorek spontanicznie (mimo deszczu) wpadłem sobie na Bukowine w Żabnicy . Jako iż z cukru nie jestem to deszcz mi w niczym nie przeszkadzał . Bywałem tam już wielokroć . Tym razem pogoda nie pozwoliła za wiele dostrzec (przy dobrej pogodzie widoki są tam rewelacyjne ) .
Górka na której znajdują się dwa Forty (schrony) Wyrwidąb i Wąwóz . Oba pamiętają czasy II Wojny Światowej , choć tylko Wąwóz brał czynny udział w walkach . Wyrwidąb niestety nie został w porę ukończony . By wejść do Wąwozu trzeba mieć latarki (ciemno jak ...) a , że latarki nie miałem to odpuściłem .
Niestety otoczenie fortów to istny śmietnik , który rośnie wraz z kolejnymi zakrapianymi % "plenerowymi imprezami"
Jak tu mieszkam to tylko raz było tam czysto ... akurat wtedy gdy Bogusław Wołoszański kręcił kolejny odcinek "Tajna Historia XX wieku" ... a potem znów wróciło do normy śmieciowej .
...a gdy nie pada i jest czas to trzeba się po szwendać z synem po okolicznych górkach i pagórkach
Górka na której znajdują się dwa Forty (schrony) Wyrwidąb i Wąwóz . Oba pamiętają czasy II Wojny Światowej , choć tylko Wąwóz brał czynny udział w walkach . Wyrwidąb niestety nie został w porę ukończony . By wejść do Wąwozu trzeba mieć latarki (ciemno jak ...) a , że latarki nie miałem to odpuściłem .
Niestety otoczenie fortów to istny śmietnik , który rośnie wraz z kolejnymi zakrapianymi % "plenerowymi imprezami"
Jak tu mieszkam to tylko raz było tam czysto ... akurat wtedy gdy Bogusław Wołoszański kręcił kolejny odcinek "Tajna Historia XX wieku" ... a potem znów wróciło do normy śmieciowej .
...a gdy nie pada i jest czas to trzeba się po szwendać z synem po okolicznych górkach i pagórkach