Sprawy społecznościowe
Będziesz musiał ceper jednorazowo wykonać dodatkowe kliknięcie. Nic więcej się nie zmienia i nadal będzie można swobodnie rozmawiać o księdzach pedofilach, LGBT, majtkach Schetyny i co tam kto chce.
Nic nie znika, nie jest usuwane ani żadnych zakazów nie ma.
Osoby które są wrażliwe na takie tematy po prostu nie dołączą do tych rozmów i teoretycznie powinno być po krzyku.
Nic nie znika, nie jest usuwane ani żadnych zakazów nie ma.
Osoby które są wrażliwe na takie tematy po prostu nie dołączą do tych rozmów i teoretycznie powinno być po krzyku.
Dziękuję, na razie pustki w tym dziale. Poczekam na wsparcie telefoniczne.
Vision, widziałeś kolor zielony? W ustawieniach profilu powinno się go wybrać, bo awatar nie wszyscy zauważają...
Kolor pomagałby zorientować się, kto jest z której drużyny (jak stroje zawodników), by nie kopać swoich.
Vision, widziałeś kolor zielony? W ustawieniach profilu powinno się go wybrać, bo awatar nie wszyscy zauważają...
Kolor pomagałby zorientować się, kto jest z której drużyny (jak stroje zawodników), by nie kopać swoich.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
ceper pisze:Vision, widziałeś kolor zielony?
Wybacz, że nie trafiłem w Twój gust, bo to był mój wybór z tym odcieniem zielonego, taki mój gust. Wiem, że na innym forum jest bardziej zielony. Ale co do kolorów, to z racji tego, że jak je tak lubisz, to mam rozumieć, że chcesz występować w drużynie LGBT? I wolałbyś kolor tęczowy?
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 4 razy.
sokole, Ty tu rządzisz. Jeśli znudził Ci się (pewnie innym też) mój awatar, to do dzieła.
Vision, może być tęczowy lub w przypadku braku farby skromniejszy jak z XX wieku, gdy powoziłem za free do ślubu.
Vision, może być tęczowy lub w przypadku braku farby skromniejszy jak z XX wieku, gdy powoziłem za free do ślubu.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
- sprocket73
- Kontakt:
o żesz kurwa ja pierdole... przepraszamsokół pisze:Awatara też Ci możemy zmienić na takiego bardziej "miejscowego"
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
To 2 bratowe i szwagierka trzeciej bratowej (zarazem sympatia z LO). A skąd u Ciebie to zamiłowanie?Vision pisze:Teraz już rozumiem, skąd w Tobie to zamiłowanie do pewnej użytkowniczki tego forum...
Przeglądam sobie forum po powrocie z wakacji - kurczę, jakieś przepychanki świnkowo-forumowo-strączkowe zajmują tyle podstron, łomatko. Nie prościej po prostu zignorować kogoś, kogo się nie trawi? Dla mnie posty niektórych użytkowników nic nie wnoszą, może się popisują, może pompują swoje ego, a może radośnie trollują w samouwielbieniu? Niech cię cieszą swoją grafomanią. Działałem kiedyś na forach o zupełnie innej tematyce niż GBG i tam jednym z głównych przykazań było "nie karmić trolla".
Piotrze - on nadal jest (baner z tablicy rejestracyjnej auta, parę razy byłem jako starszy i powożący).
Sebastianie, z głodu nie umrę. Zdradź mi tajemnicę, jak mierzysz grubość w ... gramach?
Metr to kwintal, czyli 100 kg, to miara chłopska (np. zboża), ale Kraków to miasto królewskie.
W moim przypadku mierzę obwód i ilość cm = ilość kg.
Sebastianie, z głodu nie umrę. Zdradź mi tajemnicę, jak mierzysz grubość w ... gramach?
Metr to kwintal, czyli 100 kg, to miara chłopska (np. zboża), ale Kraków to miasto królewskie.
W moim przypadku mierzę obwód i ilość cm = ilość kg.
Ostatnio zmieniony 2019-07-28, 00:42 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Najgorsze z możliwych rozwiązań. Zamknięte NKT. To już nie można pogadać o piwie, muzyce, złożyć komuś życzenia urodzinowe itp. No najprościej zamknąć dział i stworzyć go dla wybranych. Dla tych, którzy chcą. Zaczyna się cenzura? Jak uważacie panowie. Wasza decyzja, ale nie tędy droga. Chcecie mieć spokój... No tak, miało być "bez granic", coś poszło nie tak, bez moderacji, bez adminowania. Bywa...
darkheush pisze: Zamknięte NKT.
Nic nie jest zamknięte, otwarte dla każdego, kto chce puka i wchodzi.
darkheush pisze: No najprościej zamknąć dział i stworzyć go dla wybranych. Dla tych, którzy chcą.
Dla jakich wybranych, nikt nikogo nie wybiera, dla tych którzy chcą dyskutować na takie tematy, to zasadnicza różnica.
darkheush pisze:Chcecie mieć spokój... No tak
My nic nie chcieliśmy, nam było dobrze jak było, nie zapominaj, że to użytkownicy mieli z tym główny problem, nie administracja. Administracja tylko próbuje wyjść na przeciw oczekiwaniom samych użytkowników.
PS: Ale dobrze, że się wypowiedziałeś, byłoby dobrze jakby wypowiedziało się jak najwięcej osób. Bo zawsze można jeszcze coś zmienić czy zrobić inaczej.
Ostatnio zmieniony 2019-07-28, 16:33 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.