Co niektórzy głoszą tu słynne bez granic, trzymajmy się starych zasad! A zapomnieli chyba, jak WIELOKROTNIE namawiali mnie i nie tylko mnie, żeby zbanowac Cepra. Co ciekawe, cały czas z nim gadają... takie małe przypomnienie.... Co poniektórzy mają teraz wiele do powiedzenia... a zapominają, jakie babole sobie sami strzelali jeszcze nie tak dawno.... Bo przecież główną zasadą miało być bez banow. Ale choooj ceper mi zalazl za skórę to trzeba uzdrowić forum i go wyjebac. Choooj z zasadami.
Ale teraz wielkie halo i zasady Wam się przypomniały? Cóż za hipokryzja!
W sumie i tak pisane było, że fora umierają. .. to przynajmniej bardziej tematycznie i bardziej gorsko upadniemy.
Do krytykowania czyjegoś pomysłu bądź starania, żeby było lepiej jesteście pierwsi... zjechaliscie Basie za to, że próbuje nas reklamować m fejsie. Teraz my jesteśmy najgorsi. Bo coś usilujemy zmienić, poprawić.... a gdzie są Wasze starania w tym wszystkim? Potraficie tylko jeczec jak typowy Janusz w kubotach i białych skarpetach? Bo woda jest za mokra? Bo w górach trzeba iść do góry? Jakoś nie widzę większości z Was w tych ważniejszych tematach na forum. Nie widzę za wiele Waszych relacji. Cudzych relacji tez nie umiecie skomentować. NIE JEST TO ZARZUT DO WSZYSTKICH ale każdy chyba z Was wie, na ile jest aktywny w tej społeczności która tworzymy. I co, na złość zrobicie i nie będziecie pisać w tematach niegorskich? A komu na złość tym zrobicie? Jak bylo ze szukamy ludzi do pomocy do prowadzenia forum to ilu z Was się kurwa mać zgłosiło? Żaden, kurwa. To teraz albo bierzcie to, co dla Was przygotowaliśmy poświęcając swój wolny czas albo przestańcie jeczec jak szarapowa na korcie
nie chcecie pisać w pokoju N każdy temat to kurwa nie piszcie wielkie mi halo Wasza sprawa i Wasz wybór. Długo się hamowalem ale ile kurwa można czytać takiego pierdolenia bo coś tam zmieniliśmy. Zmieniliśmy i chuj. Klikasz wejdź i wchodzisz albo nie klikasz - proste jak budowa cepa. A Wy tysiąc postów z zalami napiszcie jeszcze... i każdy kolejny taki post utwierdza nas w przekonaniu ze decyzją była słuszna.
Darek przecież co chwilę prosisz o usunięcie konta więc na choooj się wpierdalasz w ogóle w ten temat skoro forum masz w dupie? Żeby zaistnieć internetowo? Jeszcze wczoraj pisales - usuń moje konto - a dzisiaj co? Walczysz twardo? Gdzie tu sens? Po co walczysz o coś na co masz od dawna wyjebane? Teraz jesteś najgłośniejszy a gdzie byłeś jak potrzebowałem pomocy? No gdzie? I co zrobiłeś.....? No pokaż ze masz jaja i odpowiedz!
Tak wiem masz dostęp do starych pw.... to pewnie chciałeś mi napisać.... Bo cóż innego byś mógł.
Nie no wybilo mi konkretnie. Fajni jesteście... Wy... narzekacze. Jak sobie dajecie radę w prawdziwym życiu? Skoro głupie wirtualne forum jest pułapką bez wyjścia....
Jak żyć? Zamknęli pokój niegorski.... trzeba kliknąć dołącz... admini N pewno są za PiS em .... nie może być inaczej.... dolaczylbym ale oni nie dołączyli.... powiedzą że jestem mietki... ze trzymam z nimi.... ze jestem z PiS. .... co zrobić.....?
Więcej luzu życzę....
A jak ktoś chętny z narzekaczy to chętnie oddam swoją ciepłą posadke - zobaczymy jak Wy uzdrowicie to podupadle forum które pewnie sięgnie dna przez grupę xxx i nasze decyzje...