Sprawy techniczne itp.
Podfora są o tyle praktyczniejsze, że aktualizują się same i nikt tego robić nie musi I nie wiem jakby ten spis treści miał wyglądać, ale jak to wszystko ma być w jednym poście, to też praktycznie nie jest, bo żeby dojść do relacji pozagórskich, to będę musiał przewijać i przewijać tą stronę w dół w nieskończoność, a tak sobie po prostu kliknę w nie od razu.
PS: Poza tym nie muszą to być subfora, można zrobić całą nową belkę z relacjami i każdy dział jako osobne pasmo. Mniej więcej tak jak na GŚ.
PS: Poza tym nie muszą to być subfora, można zrobić całą nową belkę z relacjami i każdy dział jako osobne pasmo. Mniej więcej tak jak na GŚ.
Ostatnio zmieniony 2013-07-15, 13:08 przez Vision, łącznie zmieniany 5 razy.
Pudelek pisze:a w ogóle to moim zdaniem ten spis treści w relacjach jest niepotrzebny - na innych czegoś takiego nie ma i tu też nie widzę takiej konieczności. To takie dublowanie tego co jest poniżej...
Zgłaszam sprzeciw .
Dla mnie to akurat był najlepszy sposób na szybkie dotarcie po pewnym czasie do starych, zakurzonych relacji. Teraz przy kilkudziesięciu opisach może bez większego znaczenia, lecz przy bazie sięgającej setek relacji - bezcenne.
Dobre i sprawdzone metody są po to, żeby z nich korzystać.
Ostatnio zmieniony 2013-07-15, 13:07 przez BesKid, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak wygląda ów spis treści
http://www.gorskiswiat.pl/forum/showthread.php?tid=3406
klikasz na tytuł i Ci się otwiera relacja.
http://www.gorskiswiat.pl/forum/showthread.php?tid=3406
klikasz na tytuł i Ci się otwiera relacja.
Piotrek pisze:Tak wygląda ów spis treści
Do mnie bardziej przemawia, taka opcja:
http://www.gorskiswiat.pl/forum/forumdisplay.php?fid=18
Tylko poszerzona po prostu.
bluejeans pisze:i nie zmieniaj tematy! bierz się za rozkład ;P
tu za bardzo nie ma co rozkładać
proponowałbym tylko alfabetycznie, np.
Beskidy (w tym Bieszczady i Gorce*) i Pieniny
Sudety
Tatry
Niepolskie
Niegórskie
(te ostatnie w dowolnej nazwie, ta mi się wydaje zabawna, o ile zabawne jeszcze może być, aby nikogo nie zniechęcić do pisania
*dodatek dla tych, którzy nadal nie wiedzą, że to pasma beskidzkie)
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
ta propozycja wydaje mi się z tych dotychczasowych jednak najwygodniejsza..Vision pisze:O można jeszcze tak
jestem za tą, najmniej kłopotliwa i dla czytelnika i dla admina.
a reszta, to kwestia przyzwyczajenia, za tydzień już nikt na to nie zwróci uwagi, ze coś się zmieniło.
Ostatnio zmieniony 2013-07-15, 13:30 przez bluejeans, łącznie zmieniany 1 raz.
A tak w ogóle to dla tych co nie wiedzą, to te belki idzie zwijać, tzn jak rzadko korzystasz z jakiegoś działu, to wystarczy kliknąć w jego nazwę i on się zwinie, będzie tylko jego nazwa na biało, ale nie będziesz mieć go rozwalonego na całej stronie głównej. I te ustawienia tak zostają, dopóki nie klikniesz w biały napis z nazwą działu
Ostatnio zmieniony 2013-07-15, 13:31 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.