Co ostatnio sfotografowaliśmy...
W transformersie 2 osoby? Macie szyberdach czy wyrzuciliście siedzenia i wszelkie toboły na zmarnowanie?vidraru pisze:Spaliśmy w aucie Namiot sobie moknął sam
Z każdą podróżą coraz szersze jest ucho igielne do nieba.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
ceper pisze:W transformersie 2 osoby?
W trzy Plus bety Było wygodnie W końcu Transformers to auto do zadań specjalnych. Znajdziesz w nim wszystko: Dwa namioty, tarpa, śpiwory, karimaty, lodówkę turystyczną, dwie kratki grillowe, kieliszek (to w schowku), siekierkę, rozpałkę w płynie, 5 litrów wody w zapasie do gotowania, palnik gazowy + kartusz, gary + kubki, talerze + sztućce, dwie pary górskich butów, izmoaty szt. dwie, reklamówkę suchego opału w razie deszczu. To na wyposażeniu stałym Zazwyczaj zabieramy jeszcze ciuchy na zmianę, sprzęty do mycia się, plecaki, zazwyczaj dwa aparaty, kamerkę, kijki trekingowe, trochę elektroniki. Czasami zabieramy jeszcze jakiegoś sześciopaka i autostopowiczów z plecakami bo się mieszczą Sam kilkukrotnie odniosłem wrażenie, że to auto nie jest z blachy, tylko z gumy
Ostatnio zmieniony 2019-08-12, 20:35 przez darkheush, łącznie zmieniany 2 razy.
O wielu rowerach, lustrach i 2 dronach słyszałem, a nawet większość widziałem... Robercie, dorobiłeś się samolotu?
Mój SUV zabiera 5 ceprów. Czy to oznacza, że zapakowałbym też 4 Transformersy?darkheush pisze:Niestety gabaryty potencjalnego autostopowicza (cepra) przekraczają możliwości załadunkowe Transformersa
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Ostatnio zmieniony 2019-08-13, 05:49 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
- Homunculus