Quiz Schroniska
Bez podpowiedzi i tak podejrzewałem schronisko na Przegibku.
O kotach na Przegibku była w mojej relacji ostra dyskusja z Pudelkiem, który uwielbia jeść w naczyniach oblizywanych przez koty.
Pewności nie mam co do tego Przegibka... https://www.google.pl/maps/@49.4216171, ... 608!8i2304
P.S. Właśnie wyjeżdżam na piknik lotniczy...
O kotach na Przegibku była w mojej relacji ostra dyskusja z Pudelkiem, który uwielbia jeść w naczyniach oblizywanych przez koty.
Pewności nie mam co do tego Przegibka... https://www.google.pl/maps/@49.4216171, ... 608!8i2304
P.S. Właśnie wyjeżdżam na piknik lotniczy...
Ostatnio zmieniony 2019-09-21, 20:06 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Wyglądem nawiązuje do wiat w Górach Izerskich, ale nie kojarzę, by coś tam takiego było.
Z lubianych to jedynie Bereśnik i Durbaszka. To musi być jakaś spelunka w Beskidach.
Z lubianych to jedynie Bereśnik i Durbaszka. To musi być jakaś spelunka w Beskidach.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Mam do niego mniej niż 100 km
Beskid Ż.
Beskid Ż.
Ostatnio zmieniony 2019-09-23, 19:49 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewnie trudne. Gdybym odgadł, to mnie nie przepraszaj, bo ja nie jestem paszkwilem.
Edit: Jedna z najdłuższych relacji na forum z zaskakującym happy endem: przeprosiny.
Miałbym traumę na samą myśl o tym miejscu...
Edit: Jedna z najdłuższych relacji na forum z zaskakującym happy endem: przeprosiny.
Miałbym traumę na samą myśl o tym miejscu...
Ostatnio zmieniony 2019-09-24, 10:29 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.