sprocket73 pisze:Jak będzie dupaka, Ukochana Cię znienawidzi, znajdziesz się na czarnej liście.
Dziękuję. Czy zostanę napiętnowany ?
sprocket73 pisze:Jak będzie dupaka, Ukochana Cię znienawidzi, znajdziesz się na czarnej liście.
Wczoraj przeglądałem na wujku trasę (waham się, tak z ciekawości zwykle patrzę tam, gdzie są zakazy) i widzę jakąś niewydarzoną makietę, a to słynny Liberator.sprocket73 pisze:Dobromił kazał iść do Liberatora
To się okaże już jutro Na razie znajdujesz się na liście osób ulubionych. Nie mam pojęcia czemu Tzn. nie, wiem czemu. To z powodu Tatrzańskiej Herbatki ze zlotu, a właściwie z okoliczności towarzyszącym jej konsumpcji... częste przystanki, niekończąca się butelka, no i to dobre było... i praktycznie bezalkoholowe, bo cóż to jest 32%Dobromił pisze:Czy zostanę napiętnowany ?
Nie.ceper pisze:sprockecie - przecież masz go na trasie swej wyprawy bez żadnych modyfikacji
Którędy zamierzasz chaszczować z Kiczory na Magurki (wieża widokowa)? Przez Turbacz i Gorc?sprocket73 pisze:Sobota godz. 9:00 przełęcz Knurowska jakby ktoś chciał dołączyć. W planach Kiczora i Magurki
Sebastian Słota pisze:Idę żółtym na Halę Pisaną, a wracam niebieskim. Chcę być na polach nad Łomnicą o wschodzie słońca.
Przyznaj się, bałeś się, że Ceper znając Twoją trasę będzie chciał Ci zrobić "niespodziankę na szlaku"...Sebastian Słota pisze:W drodze na Halę Pisaną zmieniłem zdanie
z rozpędu przeczytałem narobić :Dceper pisze:Mógłbym jeszcze na szlaku nadrobić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 68 gości