Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Sprocket, sokół i ceper na agro. Grzybów też mam dostatek.
Zdjęcia laynna było widać i zrobił się zakaz. Może dał ignora...
Zdjęcia laynna było widać i zrobił się zakaz. Może dał ignora...
Ostatnio zmieniony 2019-10-15, 14:36 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
laynn pisze:Adrian 17 pisze:Nie widzę zdjęć Laynna
A teraz?
Nie wszystkie, chyba jednego nie widzę, a drugi post napis edit.
Ale drzewa odbite w wodzie eleganckie
Kurde blaszka! W ogóle macie piękne jesienne foty
Ostatnio zmieniony 2019-10-15, 19:30 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian 17 pisze:Nie wszystkie, chyba jednego nie widzę, a drugi post napis edit.
Zdjęć jest 4. To z drugiego postu przeniosłem do jednego i tam jest tylko napis "edit".
marekw pisze:Poziomu nie ma bo tak momentami wiało,że ledwie szło ustać a co dopiero zdjęcie robić.
Jak to na Babiej...Z drugiej serii mi się pierwsze dwa podobają.
Co do Roberta...to co można więcej po raz enty napisać...super, piszę, bo się chłopina potem obrazi, że nie komentujemy jego zdjęć
Dla Roberta J to powinien być odrębny wątek foto, bo chyba śmiecę tu trochę swym agro i się wstydzę.
sprocketa zawsze staram się trochę skrytykować, znaczy się zmotywować do jeszcze wyższego poziomu.
Inni mają na zbliżonym poziomie fotografie krajobrazu do mojego smartfona, to się czuję jak w domu lub na agro.
sprocketa zawsze staram się trochę skrytykować, znaczy się zmotywować do jeszcze wyższego poziomu.
Inni mają na zbliżonym poziomie fotografie krajobrazu do mojego smartfona, to się czuję jak w domu lub na agro.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/