Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Ze 100 zdjęć zrobiłem dziś, trudno się zdecydować które wstawić . Pogoda piękna, bezwietrznie, przejście bez problemu.
Ostatnio zmieniony 2020-01-18, 22:43 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony 2020-01-19, 06:58 przez Dobromił, łącznie zmieniany 4 razy.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Mieliście farta na pogodę, oby nam dopisała.
A do jaskini też bym nie wszedł, przede wszystkim przez ciasne wejście, chyba mam klausrtofobie bo jakoś za cisnymi miejscami nie przepadam.
Ale lubię oglądać czyjeś zdjęcia z takich miejsc
Pięknie pozowane foto, Dobromił wygląda jak przewodnik który Ceprom opowiada wszystko co widzą do okoła
Rozumiem że relacja będzie?
A do jaskini też bym nie wszedł, przede wszystkim przez ciasne wejście, chyba mam klausrtofobie bo jakoś za cisnymi miejscami nie przepadam.
Ale lubię oglądać czyjeś zdjęcia z takich miejsc
Pięknie pozowane foto, Dobromił wygląda jak przewodnik który Ceprom opowiada wszystko co widzą do okoła
Rozumiem że relacja będzie?
Ostatnio zmieniony 2020-01-19, 08:26 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian pisze:do jaskini też bym nie wszedł, przede wszystkim przez ciasne wejście
Za młodego w rezerwacie wężę wlazłem do takiej, co pierwsze ileś metrów trzeba się było czołgać. Przy wyjściu miałem problem, bo się zaklinowałem. Źle podszedłem, nie umiałem się wygiąć i chwilę się szarpałem, uczucie średnie, ale z miłą chęcią wrócę do łażenia po jaskiniach.
-
W sobotę 18.01.2020 pojawiłem się na "Żywieckich Godach" w Milówce
Po części z racji tego iż występowała grupa z mojej miejscowości oraz faktu tego iż obiecałem synowi szwagierki (występującego w innej grupie) ...że i jemu kilka zdjęć pstryknę (foto 23)
Cała galeria : Żywieckie Gody - Milówka 18.01.2020
Po części z racji tego iż występowała grupa z mojej miejscowości oraz faktu tego iż obiecałem synowi szwagierki (występującego w innej grupie) ...że i jemu kilka zdjęć pstryknę (foto 23)
Cała galeria : Żywieckie Gody - Milówka 18.01.2020
Ostatnio zmieniony 2020-01-26, 09:23 przez marekw, łącznie zmieniany 1 raz.