Co ostatnio sfotografowaliśmy...
- Homunculus
- Homunculus
Adrian pisze:Podejście od Czarnego stawu?
Raz tam lazłem, mimo że nikt inny nie szedł, w jednym momencie było groźnie, pod koniec
Podejście zimowe na Karba od Stawu Gąsienicowego nie jest trudne choć dość mozolne i przy samej końcówce najlepiej się nie patrzec w dół , gorzej odwrotnie przy zejściu do Stawu z Karba
Wczoraj w planie był Kościelec , ale w połowie podejścia zrezygnowaliśmy , może następnym razem
there is no money and will not be
JVR
JVR
Homunculus pisze:Adrian pisze:Podejście od Czarnego stawu?
Raz tam lazłem, mimo że nikt inny nie szedł, w jednym momencie było groźnie, pod koniec
Podejście zimowe na Karba od Stawu Gąsienicowego nie jest trudne choć dość mozolne i przy samej końcówce najlepiej się nie patrzec w dół , gorzej odwrotnie przy zejściu do Stawu z Karba
Wczoraj w planie był Kościelec , ale w połowie podejścia zrezygnowaliśmy , może następnym razem
Chyba bym się nie odważył schodzić tą trasą.
Homunculus pisze:Wczoraj w planie był Kościelec , ale w połowie podejścia zrezygnowaliśmy , może następnym razem
Starość? Ostrożność?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- Homunculus
darkheush pisze:Sobotnie z Hali Jaworowej.
[url=https://images90.fotosik.pl/309/9d7d71689636387b.jpg]Obrazek[/URL]
Fajnie ! Ja wczoraj widziałem Jesioniki z Tatr