Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Tu jest coś dla BUBY i to tak jak lubi, wolność i swoboda ...
Bar u Buby w Cieszynie koło szpitala Śląskiego
Ostatnio zmieniony 2020-02-12, 21:13 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian pisze:Tu jest coś dla BUBY i to tak jak lubi, wolność i swoboda ...
Oooo - jak bede w Cieszynie kiedys to na bank wpadne!
Ale napisane "wolno palic" a fajka przekreslona?
laynn pisze:A płytki się nie podobają?
Az popatrzylam czy ktoras nie lezy osobno, coby mozna zabrac! No bo wiesz ze zbieram kafelki (kazda inna) i kleje w łazience?
Ostatnio zmieniony 2020-02-12, 22:58 przez buba, łącznie zmieniany 2 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
Adrian pisze:Szczerze mówiąc to zdjęcia z zimowych Bieszczad są tak rzadkie, że nie wiem czy widziałem na forum wcześniej takie
Ja w Bieszczadach byłem tylko raz i to właśnie zimą, nawet sprawdziłem i się zdziwiłem, bo zdjęcia jeszcze są...
dawno-temu-w-bieszczadach-i-beskidzie-niskim-vt124.htm
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
buba pisze:Adrian pisze:Tu jest coś dla BUBY i to tak jak lubi, wolność i swoboda ...
Oooo - jak bede w Cieszynie kiedys to na bank wpadne!
Ale napisane "wolno palic" a fajka przekreslona?
No właśnie sam sie zastanawiałem nad tym ... Może w okresie zimowym można palić w środku, a w lecie na zewnątrz przy popielniczce? Knajpa jest malutka, może trzy stoliki na krzyż Jako jedna z niewielu ocalała i dalej działa.
VISION napisał :
Ja w Bieszczadach byłem tylko raz i to właśnie zimą, nawet sprawdziłem i się zdziwiłem, bo zdjęcia jeszcze są...
Super się prezentują Bieszczady na twoich fotach, chętnie bym się tam wybrał zimą, a zdjęcia zachęcają fest