sokół pisze:laynn pisze:inni z środka kraju sprowadzają na wschód małpy
Ja tam bananów na zachętę nie brałem, a małpa sama uciekła z zoo. No ale masz rację, przebiłeś mnie.
Quiz Schroniska
W starszym wieku to na 100% koszmar, ale tu z pomocą nadchodzi koronawirus. Powodzenia.ceper pisze:Bycie kobietą nie jest łatwe, zwłaszcza w wieku 39 i pół. Wiem, bo...
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Wiem, że w życiu los doświadcza tych, których "Bóg kocho", ale po cóż te złośliwości. Podobnego typu chatki, w których dane Ci było "gospodarzyć", kwalifikują się do spalenia, wszak nie spełniają norm unijnych dla kurników lub przynajmniej szczęśliwych kurek z agro nie wystawiłbym na traumę pobytu w takich chatkach. UE musi zadbać o przyzwoite normy dla obiektów "ludzkich", bo sam klimat nie wystarczy.vidraru pisze:Przerwę ten OT bełkot i zadam
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/