Się dzieje
- sprocket73
- Kontakt:
Materiałów o koronawirusie pojawia się coraz więcej.
Ten jest świeży, bardzo ciekawy... niestety niepokojący.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UDXrJ-zTeCA[/youtube]
Ten jest świeży, bardzo ciekawy... niestety niepokojący.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UDXrJ-zTeCA[/youtube]
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
-
sokół pisze:Poczta działa tylko jedna, w dodatku połowę czasu. Wpuszczają po dwie osoby, no ale co z tego, jak przed pocztą 20 osób jedna przy drugiej.
To i tak masz dobrze , że po dwie osoby wpuszczają , u nas wczoraj pojedynczo wpuszczali ...a przede mną 15 osób . Jak wychodziłem , było już w kolejce ok.25 . Wszystko przez jedną babinke przede mną , która tam 25 minut siedziała i wymacała chyba wszystkie kartki świąteczne ...a i tak 1 kupiła :haha A w większości to 60+ ... Jak dobrze , że to była już ostatnia pilna paczka do wysłania , bo jakbym znów miał tam stać ...
Jestem za. Mogę też pomóc umęczonym finansowo "artystom".
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
U mnie w zakładzie praca niby jeszcze jest, zamówień dalej rekordowa ilość i wciąż rosną... tylko tak jak się spodziewałem, transport kuleje i już dzisiaj nie było z czego robić. Tir z Niemiec wyjechał wczoraj, póki co jeszcze granicy nie przekroczył i do Polski nie wjechał... No ale może jutro po południu, po trzech dniach dotrze. Firmy przewozowe też nie do końca chcą współpracować. Mieliśmy takie dwie, jedna całkowicie odmówiła na razie odbioru towarów, bo w pierwszej kolejności mają skupić się na wożeniu żywności i środków czystości. No ale coś tam mieli od dzisiaj robić z tymi granicami, więc może w przyszłym tygodniu będzie już lepiej.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 3 razy.