Pudelek pisze:radząc mu pójść do szpitala poradziłeś najgorzej jak mogłeś.
No to niech jedzie do sanatorium miłości do ceprolandu, tam go znachor uleczy. Pstrągami.
Bzdura. Bez pogan owszem. Przedwczoraj awaryjnie było możliwe. Wiecie, co sądzę o słowie "publiczna" we wszystkich przypadkach?Pudelek pisze:nie dostaniesz się do większości dentystów
Vision pisze:Wczoraj też ponoć u kogoś z Browaru Tyskie to zidentyfikowano i ponoć na 10 dni zamknięto cały browar.
Vision pisze: a jakby nigdy nic do pracy sobie przyszła.
Pudelek pisze:o Jezu, moi kuzyni chyba uschną Ale nie wiem czy to nie przesada. Pracownik mógł iść chodnikiem albo do sklepu, zamkną całe Tychy? Tym sposobem a 2 tygodnie wszyscy będą siedzieć w domach i zjadać ostatnie kawałki srajtaśmy.
Mamusia nie dopilnowała i znów się narąbałeś? Też uważam, że w Żywcu jest jeden chory, taki miejscowy. Nie wiem, dlaczego nie jest w izolatce. Batem bym przepędził mu wszelkie choróbska i do kamieniołomu popędził, bo praca uszlachetnia.Dobromił pisze:W Żywcu krąży plotka o jednym chorym w miejscowym szpitalu.
P.s. ceper - jesteś zerem. Żałosnym zerem. Idź do barłogu , potem możesz pobełkotać jak to dupczyłeś żonę i jej matkę ale nie wypowiadaj się w poważnych sprawach. Głupszy już ( chyba ) nie będziesz.
Vision pisze:Nie wiem czy to jest do końca prawda, bo w internecie nic nie można na temat znaleźć. Ale wczoraj ktoś dostał telefon od kogoś kto tam pracuje i ponoć taka decyzja wczoraj miała zapaść
laynn pisze: Więc bez paniki leżę. Właśnie południe przespałem.
Z racji iż mam 3 czynniki, 3choroby , które powodują, że jestem w grupie ryzyka, to dostałem zwolnienie lekarskie. Żona pracowała zdalnie, więc od wtorku siedzimy w domu.
Pudelek pisze:ciągle słychać jakieś "ponoć".
Vision pisze: I też za bardzo o tym w internecie nie pisze.
Pudelek pisze:Ehm... Takie pierwsze z brzegu:
https://www.rmf24.pl/ekon...ach,nId,4384655
O Fiacie to wiedziałem od kilku dni i to z kilku źródeł...
Swoją drogą DZ pisał, że to sami pracownicy chcieli zamknięcia fabryki:
https://dziennikzachodni..../ar/c1-14858075
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 90 gości