Co ostatnio sfotografowaliśmy...
sokół pisze:Ale niekoniecznie z trzema obiektywami.
Na dół wchodzi body z zapiętym 17-50. Obok jest 10-20 i 50tka manualna, 55-300 wrzucam do góry, ale coraz mniej go używam, jak nie będzie miejsca, to go bez żalu zostawię w domu.
No po zimie, młoda dość szybko marudzi, ale już za duża, za ciężka na baranowanie. Ja ją podkręcam opowiadam różne historię, pokazuje piękne góry. Na ciepłe miesiące planuje powtórzenie wypadu rodzinnego, tym razem już w góry. Liczę, że nie zniechęcę ją...
Robert
to się minęliśmy na Kopie wczoraj Ja jak byłem na szczycie to sypało, a jak zszedłem to zaczęło świecić słońce.
Moje fotki: LINK
to się minęliśmy na Kopie wczoraj Ja jak byłem na szczycie to sypało, a jak zszedłem to zaczęło świecić słońce.
MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/
opawski1 pisze:Robert
Widziałem fotki i też spotkałem Mirka B.
- Homunculus
Niby wszystko fajnie ale jednak tego typu miasta (Kraków, Dubrownik, Rzym itd) wizualnie bardzo tracą bez ludzi. Są martwe, nijakie.
Ostatnio zmieniony 2020-03-23, 20:19 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Homunculus