Quiz Góry Polski
Trotyl bezbłędnie odgadł. To po prostu Przełęcz Salmpolska. Jest i karczma, i wyciągi... Adrian, chyba za bardzo kombinowałeś, co?
Ostatnio zmieniony 2020-03-23, 09:44 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Nocowałem w tym pierwszym budynku...parę lat temu gdy tyle śniegu nap...w Beskidach .
Ostatnio zmieniony 2020-03-23, 19:34 przez trotyl, łącznie zmieniany 1 raz.
A na ziemi pokój ludziom dobrej woli
sokole, zadałbym coś, ale niby nikt "nie widzi"... i zaniżam poziom intelektualny Twego forum. Ponoć da się.
Do czego to prowadzi zawiść i zazdrość? Trawa mi zaczęła bardziej zielenieć na agro, forumowicze jakby też...
P.S. Czytałem niedawno, chyba na Jaworzynie Krynickiej (na 100% BS) - gospodarze schroniska?
Do czego to prowadzi zawiść i zazdrość? Trawa mi zaczęła bardziej zielenieć na agro, forumowicze jakby też...
P.S. Czytałem niedawno, chyba na Jaworzynie Krynickiej (na 100% BS) - gospodarze schroniska?
Ostatnio zmieniony 2020-03-27, 12:19 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Zielono. Lubię zieleń. Jeśli płynie koło kościoła rzeka, to znane to miasto z rzeką.
Albo pobudowali /plagiat/ podobny kościół. Teraz już nie wiem... zol
Albo pobudowali /plagiat/ podobny kościół. Teraz już nie wiem... zol
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/