Co ostatnio sfotografowaliśmy...
marekw pisze:Bubowe klimaty
O! jaka sympatyczna chalupa! Z kims sie dogadales na wejscie czy po prostu jest otwarte? Bo w srodku tam niesamowicie porzadnie, nic nie zdemolowane - w zyciu bym nie powiedziala ze to stoi puste i zapomniane! Ale by fajna chatka tam byla!
Marku, a to nakrycie glowy nie husta na boki jak sie idzie?
Piotrek pisze:Niby wszystko fajnie ale jednak tego typu miasta (Kraków, Dubrownik, Rzym itd) wizualnie bardzo tracą bez ludzi. Są martwe, nijakie.
Czy ja wiem? Jak sobie wspomne Dubrownik, to jedna z pierwszych mysli jaka mi tam sie kołatała po glowie to: "jakie to by bylo ladne miasto, zeby zabrac stad ten tłum!"
Ostatnio zmieniony 2020-03-27, 18:55 przez buba, łącznie zmieniany 3 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
A u nas taka wiosna tego roku:
Ostatnio zmieniony 2020-03-27, 19:19 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
marekw pisze:buba pisze:Marku, a to nakrycie glowy nie husta na boki jak sie idzie?
Tylko wypożyczyłem do zdjęcia,i odłożyłem na półeczke
Aaaa czyli to eksponat z tego domu? Myslalam ze szedles w tej czapce przez gory i wydawalo mi sie ze moze nie byc zbyt wygodnie!
-
-
Jaka bubastycza chata! A gdzie fotki wnetrz!? hę???
Ostatnio zmieniony 2020-03-28, 22:05 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ten długi czas to z jakiegoś statywu robisz?
Próbowałem ostatnio z wodą, ale z ręki nie dało rady.
Próbowałem ostatnio z wodą, ale z ręki nie dało rady.
Ostatnio zmieniony 2020-03-29, 13:37 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.