Buba na premiera!!!buba pisze:Pudel na prezydenta!
Się dzieje
- sprocket73
- Kontakt:
Panowie, jeśli chcecie skorzystać z tarczy, to w domu musicie być pod krawatem. buba ostatecznie może mieć muszkę. Nie dla mnie tarcza, więc dress code mnie nie dotyczy = wolna amerykanka. Pojutrze będę miał wychodne po chleb. Wystarczy mi tej wolności na tydzień. Każdy ma swą wolność pod pierzyną. /"Nie mam mocnych"/.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Mam dla Ciebie ofertę. Przy agro nr 3 jest jakaś ziemianka (zaoszczędzisz na budowie szałasu), do najbliższego sąsiada około 70m (wiesz kto). To wszystko leży odłogiem przy lesie z 2 stron (było prawie z 3, ale ten Szyszko łobuz...). Niestety, woda i prąd są, ale da się odciąć. Do strumyka 250 m (latem chyba wysycha). Narzędzia rolnicze są. Chętny?Piotrek pisze:Po prostu w zaistniałej sytuacji trzeba się ewakuować w jakieś górskie ostępy, sklecić szałas, posadzić ziemniaki i dojadać grzybami. Będzie i spokój z cywilizacją, i wypoczynek na świeżym powietrzu
Ostatnio zmieniony 2020-03-31, 18:24 przez ceper, łącznie zmieniany 2 razy.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Dzięki, ale może się ktoś bardziej zdesperowany zdecyduje. Wystarczy mi moja wiejska okolicaMam dla Ciebie ofertę.
Ostatnio zmieniony 2020-03-31, 19:40 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian pisze: Dzisiaj sypie jak opętany,
No wlasnie ja podejrzewam podstep... Oni zrobili to celowo! Co zrobic zeby buba przestrzegala durnych przepisow i siedziala w chalupie? Ano sypnac sniegiem... Efekt natychmiastowy i murowany! Nawet na zakupy nie poszlam!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
Przecież ani prezydent ani premier ani nawet minister zdrowia nie ma dziś żadnej realnej władzy
Ale co se nakradniesz to twoje! Pudel - bierzemy, nie wykrecaj sie!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
Adrian pisze:buba pisze:Adrian pisze: Dzisiaj sypie jak opętany,
No wlasnie ja podejrzewam podstep... Oni zrobili to celowo! Co zrobic zeby buba przestrzegala durnych przepisow i siedziala w chalupie? Ano sypnac sniegiem... Efekt natychmiastowy i murowany! Nawet na zakupy nie poszlam!
To łatwo cię spacyfikować
Sniegiem i mrozem blyskawicznie! Mowie ci - posypywac swiat zmielonym styropianem i buba z piwnicy nie wyjdzie