Się dzieje
A i byłem dzisiaj w biedrze. Do dupy te kasy samoobsługowe. Zgrzewki wody nie da się nabić, trzeba sztuka po sztuce. Oczywiście pani z kasy musi podejść odblokować, obok gościowi piwo zatwierdzić. Gdy położyłem dwie butelki, ona policzyła jedna, zablokowała się. Gdy pani odblokowała, zdałem tą drugą butelkę i chciałem ją skasować. Nie da się, zdjęto produkt z wagi. Więc dziś zapłaciłem za 6butelek w cenie 5ciu...
Trochę techniki i człowiek zaczyna się gubić, dlatego już dawno nie korzystałem w kraju nawet z bankomatów.laynn pisze:Do dupy te kasy samoobsługowe.
Dziwne te promocje w biedrze za granicą. Rozumiem 3 w cenie 2. Musisz pogadać z moją księgową.laynn pisze:dziś zapłaciłem za 6butelek w cenie 5ciu...
Niedzielny entuzjazm opadł niczym kurz. Nadeszło ochłodzenie. Mi też lekko nie jest, ale będzie dobrze.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Za środki profilaktyczne na jakiś Covid-19 - kilka wagonów.
Rodzina malutka, bo 2+2+1 (teściowa). Rodzeństwo ani kilkudziesięciu bratanków i pociotków nie liczy się .
Rodzina malutka, bo 2+2+1 (teściowa). Rodzeństwo ani kilkudziesięciu bratanków i pociotków nie liczy się .
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
https://rzeszow.onet.pl/koronawirus-ksi ... ie/8vz1v9y
Taka solidarność znaczy.
Nie chcecie wesprzeć kurii?
Taka solidarność znaczy.
Nie chcecie wesprzeć kurii?
Umysłowy jestem, więc prawie połową przychodu wspieram dobrą zmianę w walce z wirusem i V kolumną.
Dzięki Prezesie za radę = rozwiązanie problemu z "większą połową" pogan (żona oszczędna jest i nie nadąża).
Dzięki Prezesie za radę = rozwiązanie problemu z "większą połową" pogan (żona oszczędna jest i nie nadąża).
- telefon 110
Prezes pisze:Taka solidarność znaczy.
Ciężkie czasy wyzwalają empatyczne odruchy serca.
https://wpolityce.pl/spoleczenstwo/4939 ... seksualnie
Prezesie masz wybór. Nikomu nie jest lekko w trudnych czasach. Harówka to harówka.
Każdy jest panem swego losu. Przymusu pracy nie ma, zaś państwo dba o podstawowe potrzeby obywateli.
Jedni chomikują pogan, inni przepijają lub puszczają z dymem. Każdy ma wybór i "wolność" (Tomku w swoim domku).
Każdy jest panem swego losu. Przymusu pracy nie ma, zaś państwo dba o podstawowe potrzeby obywateli.
Jedni chomikują pogan, inni przepijają lub puszczają z dymem. Każdy ma wybór i "wolność" (Tomku w swoim domku).
Ostatnio zmieniony 2020-04-01, 19:35 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
- telefon 110
Stałam dziś parę minut przed sklepem razem z trójką innych klientów. Wiało. Zimno było. Pomyślałam, że większe szanse mam na złapanie przeziębienia/ grypy niż koronawirusa.
Za to co do wczorajszych obostrzeń. Jakoś nie widzę dla siebie różnicy w kwestii aktywności fizycznej w stosunku do poprzednich zakazów. Jak nie park, skwer, bulwar, promenada, to przecież las czy ulica. Na spacer nadal można wyjść.
No chyba że zaczną bardziej się czepiać i kontrolować.
Za to co do wczorajszych obostrzeń. Jakoś nie widzę dla siebie różnicy w kwestii aktywności fizycznej w stosunku do poprzednich zakazów. Jak nie park, skwer, bulwar, promenada, to przecież las czy ulica. Na spacer nadal można wyjść.
No chyba że zaczną bardziej się czepiać i kontrolować.