Się dzieje
Te, ceper , ty lubisz sporo pisać ( nie pytany ) o swojej egzystencji. Napisz czy jak próbujesz dupczyć teściową to mówisz do niej "mamusiu" ?
P.s. 1 Spodziewam się prostackiej odpowiedzi.
P.s. 2 ceper, tobie naprawdę nikt nie może zwrócić uwagę jak bardzo się kompromitujesz ? ty ponoć masz około 50 lat. Nie jesteś kimś wybitnym żebyśmy stale czytali o twej egzystencji.
P.s. 1 Spodziewam się prostackiej odpowiedzi.
P.s. 2 ceper, tobie naprawdę nikt nie może zwrócić uwagę jak bardzo się kompromitujesz ? ty ponoć masz około 50 lat. Nie jesteś kimś wybitnym żebyśmy stale czytali o twej egzystencji.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
sprockecie, już nie pamiętam.... Sprawdź swe wpisy, będzie łatwiej, chociaż ja usunąłem kilka swych. Dawno i nieprawda.
Mam do wielu z Was uraz, że nie wsparliście duchowo lub słowem dwóch kolegów podczas potyczki ze mną, chyba że dopadło ich choróbsko i dlatego się nie udzielają.
Chyba jednak wśród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły.
Jeden się odezwał po 3 dniach. Piszę po prostacku, abyś zrozumiał. Napisz coś o sobie dla innych. Coś pozytywnego.
Twój głos jest zbyt cienki. Piszę ku pokrzepieniu serc innych forumowiczów .
Mam do wielu z Was uraz, że nie wsparliście duchowo lub słowem dwóch kolegów podczas potyczki ze mną, chyba że dopadło ich choróbsko i dlatego się nie udzielają.
Chyba jednak wśród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły.
Jeden się odezwał po 3 dniach. Piszę po prostacku, abyś zrozumiał. Napisz coś o sobie dla innych. Coś pozytywnego.
Twój głos jest zbyt cienki. Piszę ku pokrzepieniu serc innych forumowiczów .
Ostatnio zmieniony 2020-04-03, 16:42 przez ceper, łącznie zmieniany 3 razy.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- sprocket73
- Kontakt:
ceper pisze:Napisz coś o sobie dla innych. Coś pozytywnego.
Kochani!
Mam 47 lat, piękną żonę, mądrego psa, przyzwoitą pracę i czerwony samochód. Nie zazdroszczę górnikom emerytury, nauczycielom wakacji, bogaczom pieniędzy i Ceprowi teściowej
Dzisiaj mogę wypić za Wasze zdrowie, wszystkich!!!
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
- sprocket73
- Kontakt:
Przedwczoraj festiwal Tatra Tea, wczoraj kolorowe drinki, a dzisiaj jeszcze nie wiem
SPROCKET
sprockecie, o Twym szczęściu to wszyscy wiedzą. O moim też. Chodziło mi o przedmówcę, który by nie w prostackim, ale niekoniecznie w poetyckim stylu, napisał coś o sobie. Cieszę się, że ma dobrze, a będzie miał jeszcze lepiej. To ten, którego interesują Twoje/Wasze/ dobra luksusowe.ceper pisze:Napisz coś o sobie dla innych. Coś pozytywnego.
sprockecie, obce jest mi inwigilowanie innych, ale dorzuć jeszcze 2 dni /pewnie nadal świętujesz/.
Co byś powiedział o czerwonej Fieście? Nada się młodym? Poleć coś.
Ostatnio zmieniony 2020-04-03, 17:34 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Prezes pisze:W lasach póki co nie gonią.
I po ptokach:
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/koronaw ... ow/lh0j62n
- sprocket73
- Kontakt:
Ja jeden, Ukochana drugi, a Tobi trzeci? Zachłanny jesteś.Dobromił pisze:A to poproszę o trzy kielony za me zdrowie.
Piękna! Wzbudza emocje. W wersji ST pewnie prawdziwa bestiaceper pisze:Co byś powiedział o czerwonej Fieście?
Zdrowy i silny! Tylko już niemłody, ale chuj tamlaynn pisze:I jesteś zdrowy Witku.
A od jutra - Zakaz wstępu do lasu na terenie całego kraju. Zajebiście.
SPROCKET
Sprockecie ! Nie bądź sęp !
P.s. Kolega Zdziczały bierze karabin i rusza w las gonić biegaczy.
P.s. Kolega Zdziczały bierze karabin i rusza w las gonić biegaczy.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
-
Uważaj Piotrze, bo nadal trwa odstrzał sanitarny w związku z ASF.Dobromił pisze:Kolega Zdziczały bierze karabin i rusza w las
Ostatnio aktywne stały są kleszcze, ale też trza zrobić porządek.
FasolaNaSzlaku pisze:Przez ten chory zakaz związany z lasem . Teraz do lasu będziemy chodzić tak .
https://pl.wikipedia.org/wiki/Ghillie_suit
Ale w bieganiu może się słabo sprawdzać.
Prezes pisze:I po ptokach:
https://wiadomosci.onet.p...o-lasow/lh0j62n
coraz bardziej podejrzewam, że rząd chce też wykończyć społeczeństwo psychicznie. Może zakłada, że jego wyborcy do lasu nie chodzą (poza myśliwymi), tylko opozycji, więc można im dowalić kolejnym idiotycznym zakazem Kurna, w sklepie nie stanowię zagrożenia, w aptece też nie, w pracy również, ale w lesie tak!
Ostatnio zmieniony 2020-04-03, 22:36 przez Pudelek, łącznie zmieniany 2 razy.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!