Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Strasznie smutne jest to zdjęcie i nie wiem czemu, ale strasznie mnie poruszyło. Jakoś tak idealnie oddaje te emocje, które teraz są gdzieś wśród nas... Nie dość, że kolory jakieś takie mroczne to jeszcze ze zdjęcia bije taka pustka, że aż strach na nie spoglądać. Niestety, takie nastały czasy i to zdjęcie jest dla mnie ich odzwierciedleniem...
-
FasolaNaSzlaku pisze:Jak to dobrze , że legalne są jeszcze spacery z psem . I jak dobrze ,że nie dopracowali iż musi być żywy i prawdziwy ... dzięki temu mój 5 latek może wyprowadzać na spacer psa pluszaka Co też od kilku dni czyni ...
Miejmy nadzieję że policjant będzie miał takie samo poczucie humoru, bo inaczej kicha
I będzie płacz i zgrzytanie zębów
Ostatnio zmieniony 2020-04-07, 11:47 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Chylę czoła bojownikom o wolność i demokrację oraz ochronę forum przed alkową i zgnilizną tego świata.
W dowód uznania przesyłam im wiosenne kwiecie. Zakaz dotyczy też wątku "Fotografia górska i nie tylko"?
W dowód uznania przesyłam im wiosenne kwiecie. Zakaz dotyczy też wątku "Fotografia górska i nie tylko"?
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- sprocket73
- Kontakt:
Ode mnie taka mała zagadka na obecne trudne czasy. Co widzicie na tym zdjęciu?
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
- sprocket73
- Kontakt:
-
Adrian pisze:FasolaNaSzlaku pisze:Jak to dobrze , że legalne są jeszcze spacery z psem . I jak dobrze ,że nie dopracowali iż musi być żywy i prawdziwy :usm ... dzięki temu mój 5 latek może wyprowadzać na spacer psa pluszaka :haha Co też od kilku dni czyni ...
Miejmy nadzieję że policjant będzie miał takie samo poczucie humoru, bo inaczej kicha :lol
I będzie płacz i zgrzytanie zębów :haha
Dzisiaj nas dostrzegli , zerknęli , uśmiechnęli się i pojechali sprawdzić ... czy sąsiadki pracujące w szpitalu się nie szwendają po pracy po okolicy :P
sprocket73 pisze:Ode mnie taka mała zagadka na obecne trudne czasy. Co widzicie na tym zdjęciu?
Obrazek
Wszyscy trzej mają wirusa, a w szafie siedzi reszta na kwarantannie
sprocket73 pisze:Ode mnie taka mała zagadka na obecne trudne czasy. Co widzicie na tym zdjęciu?
Obrazek
Japońskie przysłowie o trzech mądrych małpach: "nie widzę, nie mówię i nie słyszę"
Trzy małpy to: Mizaru, która zakrywa oczy, więc nie widzi nic złego, Kikazaru, która zakrywa uszy, więc nie słyszy nic złego, oraz Iwazaru, zakrywająca pysk, która nie mówi nic złego, co można zinterpretować jako: „Nie szukaj i nie wytykaj błędnych czynów i słów innych ludzi. Jeśli chcesz wyplenić zło, to zacznij od siebie".
Ostatnio zmieniony 2020-04-09, 08:30 przez Sebastian, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
Piękne głębokie odpowiedzi. A prawda jest bardzo prozaiczna - krasnale są wypełnione ryżem, więc będzie je można zjeść, jak już nie będzie niczego
SPROCKET