Co ostatnio sfotografowaliśmy...
"Mam szałas na połoninie piękniejszy niż w mieście dom..."
No dobra, może nie połonina, a pryzma piachu nad rzeką - ale reszta się w miare zgadza!
No dobra, może nie połonina, a pryzma piachu nad rzeką - ale reszta się w miare zgadza!
Ostatnio zmieniony 2020-04-21, 11:44 przez buba, łącznie zmieniany 2 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
-
FasolaNaSzlaku pisze:buba pisze:laynn pisze:Fasola ostatnie zdjęcie z bąblami extra. Lubię te klimaty
A skad sie biora takie bable? To jakos swiatlo tak sie zalamuje w jakis specjalnych przypadkach?
W tym moim przypadku to akurat było światło odbite od tafli przepływającego strumyka poniżej kwiatków
Aaa bo fajnie to wyglada a mi nigdy takie na zdjeciu nie wyszly - stad zapytanko!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
Dziś z dzieciakami szukaliśmy ciekawych roślinek, w zakamarkach Matyski. Sporo ładnych polanek, zarośli, jarów i oczywiście kwiatów
Ostatnio zmieniony 2020-04-23, 21:06 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.