Posiadam wyżej wymienione trzy książki. Jak Ci się Szczelina spodoba to daj znak.
P.s. Po Ciemności inaczej patrzę na Małą Fatre...
Dwie Fatry na koniec wakacji. Šípska Fatra
To tylko i wyłącznie bardzo pozytywna recenzja dzieła literackiego.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Skończyłam. Czyta się dobrze, pomysł ciekawy, główny bohater wkurzający, a zakończenie pozostawia uczucie niedosytu. Ale w trakcie czytania odświeżyłam sobie swoją relację z Trybecza i ślęczałam nad mapą, by pokojarzyć pozostałe miejsca. Więc plus za "krajoznawstwo". Książka była niezłą odskocznią od trochę przyciężkawego Colina Thubrona i jego Syberii, w której teraz siedzę. Jako rozrywka sprawdza się dobrze, więc po autora pewnie jeszcze sięgnę.
I w sumie dobrze, że byłam już w Trybeczu, bo nocując tam, mogłabym sobie wyobrażać "niewiadomoco". Choć letnia pora, gdy tam byłam, to nie ten klaster .
I w sumie dobrze, że byłam już w Trybeczu, bo nocując tam, mogłabym sobie wyobrażać "niewiadomoco". Choć letnia pora, gdy tam byłam, to nie ten klaster .