Quiz Góry Polski
Dokładnie strzałka pokazuje Jaworzynę(Dzikasową Góre),natomiast górka z wieżą przekaźnik to Czepelówka 610m a Wojewodowa 656m zlewa się pomiędzy nimi.Zdjęcie z oś. Krupiaki
Brawo zadawaj.
Zdjęcie z boku pomiędzy Ićkową a Kwakową.
Brawo zadawaj.
Zdjęcie z boku pomiędzy Ićkową a Kwakową.
Ostatnio zmieniony 2020-07-26, 20:15 przez marekw, łącznie zmieniany 2 razy.
Tak,
Ruiny zamku Homole na szczycie Gomoły (733 m n.p.m.) na Wzgórzach Lewińskich, tuż przy Głównym Szlaku Sudeckim (dojście krótkim niebieskim szlakiem łącznikowym).
Na zdjęciu widoczne są elementy nowego zagospodarowania turystycznego szczytu (inwestycję ukończono w czerwcu 2020 r.). Wcześniej było tam tak, jak chociażby na zdjęciu w relacji cepra z 2015 r.
20150517-grodczyn-i-improwizacja-czyli-planowanie-szlaku-w-trasie-vt2297.htm
Włodarzu, czekamy na kolejną zagadkę
Ruiny zamku Homole na szczycie Gomoły (733 m n.p.m.) na Wzgórzach Lewińskich, tuż przy Głównym Szlaku Sudeckim (dojście krótkim niebieskim szlakiem łącznikowym).
Na zdjęciu widoczne są elementy nowego zagospodarowania turystycznego szczytu (inwestycję ukończono w czerwcu 2020 r.). Wcześniej było tam tak, jak chociażby na zdjęciu w relacji cepra z 2015 r.
20150517-grodczyn-i-improwizacja-czyli-planowanie-szlaku-w-trasie-vt2297.htm
Włodarzu, czekamy na kolejną zagadkę
Trochę nad tym siedziałem, bo się znam na tych górach, choćby wcale... ale wydawało mi się, że mam punkt zaczepienia, chyba poznaję Chełmiec. I Trójgarb.
Widok ze Świętej Góry a w dole Krzeszów? Tylko tam znalazłem kościół z takimi dwoma wieżami...
Siedziałem dobre 40 minut... No i zdjęcie musiałem se powiększać na maksa, inaczej ni chu chu
Widok ze Świętej Góry a w dole Krzeszów? Tylko tam znalazłem kościół z takimi dwoma wieżami...
Siedziałem dobre 40 minut... No i zdjęcie musiałem se powiększać na maksa, inaczej ni chu chu
Ostatnio zmieniony 2020-07-27, 23:10 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.