Quiz Góry Polski
laynn pisze:Zasugerowałem się, że to Złoty Groń
O - to juz jakiś trop, faktycznie jest Złoty Groń na tej fotce, po prawej stronie zdjęcia, w dole, widać dokładnie hotel na jego szczycie.
Muńcuł i Romanka nie.... Nie w tą stronę, Panowie... bardzo znana góra jest z tyłu, po prawej stronie. Oboje, Panowie, na niej byliście. To znaczy Sebastoan był na pewno, a Laynn Ty to w sumie nie wiem, boś ostatnio miał tam iść, to żona nosem kręciła.
No teraz tylko linijka i... rozwiązanie samo wpadnie...
PS. na szczycie, o który pytam, też byliście, oboje, to na bank wiem.
Ostatnio zmieniony 2020-08-12, 20:00 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
sokół pisze:No teraz tylko linijka i... rozwiązanie samo wpadnie...
Problemem jest, to, że zdjęć z neta mało, a szczególnie z tej strony co Ty zrobiłeś. Ja zaś byłem...tam na dole, na kursie robiliśmy zdjęcia wschodu.
Linijką to ja się dziś nakreśliłem. Wielka Racza.
Ostatnio zmieniony 2020-08-12, 20:36 przez laynn, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewnie, to Wielka Racza, a z tyłu wystaje Wielki Krywań. Myslałem, że poznacie wcześniej po językach traw opadających do Oszczadnicy - przecież to wielkie centrum narciarstwa, a na zdjęciu chyba dość wyraźnie te języki widać.
No, zdjęć w necie mało, jakoś to mało modne się włóczyć w tamtych okolicach, wszyscy tylko Ochodzita albo Babia...
No, zdjęć w necie mało, jakoś to mało modne się włóczyć w tamtych okolicach, wszyscy tylko Ochodzita albo Babia...